fbq
Kotimaa
23.05.2022 11:29
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kristian Wallin
marjaana lehtinen
Romanttinen kosinta Kreikassa! Miss Plus Size Marjaana Lehtinen kihlautui uudestaan 16 vuoden jälkeen
Kotimaa
23.05.2022 11:29
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kristian Wallin

Vuoden 2017 Miss Plus Size Marjaana Lehtinen, 39, ja avopuolisonsa Tomi ovat uusineet kihlauksensa. Marjaana hehkuttaa miehensä romanttista tempausta Instagramissa.

Pariskunta on mennyt uudestaan kihloihin Kreikan Santorinin saarella.

Lue myös: Hengästyttävä muodonmuutos! Entinen Miss Plus Size Marjaana Lehtinen poseeraa pitsiasussa hurjan painonpudotuksen jälkeen

- Eilinen ilta oli yllätyksiä täynnä. Tai tiesin että 16 vuotta vanha kihlaus tullaan täällä uusimaan ja sitä vähän juhlistamaan. Uudet sormuksetkin on hankittu yhdessä, mutta että Tomi oli uskaltanut järjestää mulle kunnon yllätyksen ja kosi mua tosi kauniisti. Tuli kyllä ihan puskista ja vastasin tietenkin KYLLÄ! Marjaana ilakoi.

Kuvassa Marjaana esittelee vasempaan nimettömäänsä sujahtanutta jalokivellä koristeltua kihlasormusta. Taustalla näkyy marry me -valokirjaimet ja upea merimaisema.

Toisessa kuvassa pariskunta seisoo lähekkäin kirjainten vieressä.

Kaksikko ryhtyi seurustelemaan parikymppisinä. Heillä on kaksi lasta.

Lue myös: Kaikkien aikojen ensimmäinen Miss Plus Size Marjaana Lehtinen tyrmäävän upeana pitsialusvaatteissa! Jakaa nyt viiden kohdan listan itsevarmuuden kehittämiseksi - lue vinkit!

Marjaana kertoi Seiskalle vuonna 2017 pyrkivänsä hoitamaan parisuhdettaan kiireestä huolimatta.

– Mieheni ei ole kuitenkaan mikään vässykkä, joten kyllä hänkin vaatii huomiota. Hänet on tärkeää pitää tyytyväisenä makuuhuoneessa, Marjaana myhäili.

Lue myös: Miss Plus Size Marjaana Lehtinen: Mies on tärkeää pitää tyytyväisenä makuuhuoneessa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »