fbq
Kotimaa
17.06.2022 18:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kristian Wallin
Pia Penttala
Rohkea lomakuva! Supernanny Pia Penttala paljasti reisitatuointinsa: "Puutui persus"
Kotimaa
17.06.2022 18:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kristian Wallin

Supernanny Suomi -ohjelmasta tuttu psyko- ja perheterapeutti Pia Penttala, 51, on lomaillut eksoottisessa Islannissa. Pia on jakanut lomatunnelmiaan someseuraajilleen.

Lue myös: Supernanny Pia Penttalan yllätysuutiset - somenimikin vaihtoon

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pia Penttala (@mamapenttala)

Tuoreessa somekuvassaan Pia poseeraa merenneitona kuin Kööpenhaminen Pieni merenneitopatsas konsanaan. Pia istuu valkoinen kylpytakki yllään laiturin paksun puutolpan päällä toinen jalka koukussa. Taustalla näkyy merta ja lumihuippuisia vuoria. Verrokkikuvaksi Pia on lisännyt otoksen Edvard Eriksenin merenneitopatsaasta, joka paljastettiin vuonna 1913.

Lue myös: Supernanny Pia Penttala avoimena velkahelvetistään: "Tämä tapaus näytti minulle..."

- Arvostan Tanskan pienen merenneidon duunia. Mulla puutui persus alle 30s enkä kestäisi hetkeäkään linnunsontaa päässäni, Pia kirjoittaa kuvan ohessa.

Kuvassa huomio kiinnittyy Pian paljaaseen reiteen, jota koristaa iso tautuointi. Se näyttäisi esittävän joko kukan lehviä tai linnunsulkia sekä koristeellista köynnöstä. Pialla on tatuointi myös samaisen jalan nilkassa.

Pia on iloinnut somessa myös Islannissa kokemastaan luontoelämyksestä. Hän on nähnyt veneretkellä ison valaan, jolle antoi nimekseen Möykky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pia Penttala (@mamapenttala)

- Kun vähiten toivoo niin se voikin olla edessäsi. Näin mulle kävi, ison vuonon isoissa lempeissä aalloissa yhtäkkiä vesisuihku ja möreä äänähdys suorastaan tempaisi mut toiseen todellisuuteen. Lumouduin ja kyynelten takaa välillä kuvasin, Pia selostaa somessa.

- Olin jo nähnyt hylkeitä ja delfiinejä, paljon yhdellä luodolla eri lintuja. Ja kun katseen kohotti meren aalloista, joka puolella oli vuoria. Islanti on sanoinkuvaamattoman upea, Pia ylistää.