fbq
Kotimaa
10.03.2022 11:09
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen, Timo Korhonen
riitta väisänen, aki manninen
"Vanhojen läskien surma" - Riitta Väisänen lyö tiskiin laihdutuskikan, joka sai Aki Mannisenkin hämilleen
Kotimaa
10.03.2022 11:09
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen, Timo Korhonen

Viihdekasvo Riitta Väisänen julkaisi naistenpäivänä (8.3.) Instagramissa säätilaa pohtivan päivityksen. Riitta jakoi kauniin kuvan kukkakimpusta sekä lumisen otoksen metsän taakse laskevasta auringosta.

- Tuli taas vaihteeksi vähän lunta päivän kunniaksi. Meilläkin noin metrin verran pihassa... Pekka Pouta kyllä lupasi eilen, että tämä on nyt sitten kevään viimeinen lumisade. No ihan sama tässä vaiheessa, kun kesä on kuitenkin tulossa, Riitta kirjoittaa.

- Moni on varmaan kuullut sen vanhan kansan sanonnan, että uusi lumi on vanhan surma. Siis tavallaan se auttaa paremmin sitä sulamishommaa, Riitta valistaa someseuraajiaan.

Riitta on käyttänyt kyseisen sananlaskun sanomaa myös sovelletusti ylipainoon ja herkkuihin.

- Yritin tätä sanontaa soveltaa ollessani siinä Suurin pudottaja -ohjelmassa. Selitin koutsilleni Akille, että uudet herkut ovat vanhojen läskien surma... Aki ei ollut kuullu moisesta sanonnasta mutta piti juttua kuitenkin aika hauskana ja kertoi sitä kaikille, Riitta paljastaa naurukasvojen säestämänä.

- Niin, että ihanaa sulamiskevättä kaikille! hän toivottelee kirjoituksensa lopuksi.

Riitta osallistui Suurin pudottaja Suomi -ohjelmaan vuonna 2019, jolloin Aki Manninen valmensi häntä. Riitta karisti ohjelmassa onnistuneesti kilojaan ja sijoittui lopulta viidenneksi.

Lue myös: Sairaalaan tiputukseen! Riitta Väisänen rajuista oireistaan: Raskaus vei migreenin

Riitta paljasti Helsingin Sanomille kuvausten jälkeen salakuljettaneensa Suurin pudottaja -leirille kaksi pakettia LU-kanelikeksejä pahan päivän varalle. Hän kuitenkin korosti haastattelussa, ettei sortunut mutustelemaan keksejä, vaikka terveellisemmäksi muuttunut ruokavalio pisti hänen vatsansa koville.

Katso videolta Seiskan viihdeuutiset:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »