fbq
Kotimaa
22.05.2022 16:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen
riina-maija palander
Riina-Maija Palanderin mokasta karut seuraukset: "Alun shokin jälkeen..."
Kotimaa
22.05.2022 16:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen

Ex-alppitähti Kalle Palanderin, 45, vaimo Riina-Maija "Riinis" Palander, 45, on tällä hetkellä pakotetulla sometauolla. Riina kertoi takaiskustaan Instagramissa sunnuntaina.

- Reilu viikko sitten mun Icloud tili meni kiinni kun en muistanut tilin salasanaa. Hetki ennen sitä olin ajanut puhelimen tehdasasetuksille. Joudun odottamaan ainakin vielä viikon ennenkuin tilini avataan, joten siihen saakka olen pois mm facesta,mesestä ja puhelinnumerot on kateissa enkä näe spostejani, Riinis harmittelee Instagramissa.

Mitä ilmeisimmin Riinis oli kokeillut liian montaa salasanavaihtoehtoa ja hänen tilinsä lukkiutui.

Riinis haikailee takaisin idyllisiin takavuosien lankapuhelinaikoihin.

- Alun shokin jälkeen tähänkin on tottunut; mut saa kiinni whatsapista (jos on mun nro). Hullua kuinka nykyään kaikki on jossain pilvessä ja kun se tilttaa niin koko homma leviää siihen. Kaipaan aikaa jolloin eteisessä oli puhelin ja sillä sit soitettiin kaverille et moi, ootko kotona jos tuun käymään? Riinis kirjoittaa.

Puhelimen näpäräyksen sijaan Riinis on Instagramin Tarinat -osion perusteella nauttinut padelin pelaamisesta sekä hevostensa hoitamisesta.

- Venyttelyt ennen padin hutkimista on paikoillaan, kun kysymyksessä kuitenkin kypsään ikään päässyt mimmi, Riinis kirjoitti venyttelykuvansa oheen.

Lue myös: Kohupari antoi törkypettämiset anteeksi! Kalle ja Riina-Maija Palanderin suhde kuumeni – salakuvat rantalemmestä Seiskassa!

Riiniksen ja Kallen suhde on ollut kuoppainen, ja vuonna 2007 alkanutta avio-onnea ovat varjostaneet esimerkiksi törkypettämiset ja erokriisi. Salasuhteista ja avioerohakemuksestakin selviytyneen pariskunnan nykytilanne on ilmeisesti tasainen.

Seiskan paparazzi todisti äitienpäivää edeltävällä viikolla, että Palanderit ovat tosiaankin palanneet jälleen yhteen asumaan Espanjaan Aurinkorannikolle.

Suomalaisturistien kansoittamalta rannalta julkkispari löysi pian juttuseuraa, sillä heidän ympärillään pörräsi monenmoista kättelijää. Kallea ja Riinistä ei tilanne näyttänyt haittaavaan, sillä he jaksoivat innokkaasti keskustella muiden kanssa.

Välillä lempikin näytti leiskuvan, kun Kalle syötti romanttisesti Riinikselle eksoottisten juomien hedelmiä.

Lue myös: "Unelma on käynyt toteen!" - Riina-Maija Palander julkaisi ultraäänikuvan

Tilaa Seiskan uutiskirje! »