fbq
Kotimaa
25.08.2022 22:44
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Rea Tallgren
Rea Tallgren muistelee seitsemän vuoden takaisia Blockfestejä: ”Vaihdoin illan aikana tekstiviestejä erään komistuksen kanssa”
Kotimaa
25.08.2022 22:44
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Radiojuontaja Rea Tallgren julkaisi koskettavan muistelon seitsemän vuoden takaisilta Blockfesteiltä. Radiojuontaja kertoo Instagram-tilillään, kuinka Facebook muistutti häntä ihanista hetkistä.

Lue myös: Raskausajan vaikeuksista kärsivä Rea Tallgren: Vastuskykyni on olematon

– Vaihdoin illan aikana tekstiviestejä erään komistuksen kanssa, jota en ollut vielä koskaan nähnyt kasvotusten. Hän vaikutti äärimmäisen hauskalta, ja sai minut nauramaan, Rea paljastaa.

Hän muistaa julkaisseensa saman kuvan seitsemän vuotta sitten toivoen, että kyseinen mies tykkäisi siitä.

Pian näinkin hänen nimensä kuvasta tykkääjien joukossa, ja sydämessäni sykähti tavalla, joka pelotti minua. Tiesin, että olin ihastumassa, ja minua hirvitti asettaa itseni alttiiksi pettymykselle ja sydänsuruille, Rea myöntää.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rea Tallgren (@reatallgren)

Lue myös: Rea Tallgrenin vauva syntyi! Puoliso turvautui ilokaasuun

Neljä päivää myöhemmin Rea ja komea mies tapasivat ensimmäistä kertaa. Radiojuontajan jalat tutisivat pelosta.

– Näin hänet jo kaukaa, sillä hän oli kaikkia muita vähintään päätä pidempi. Kävelin hänen luokseen metron liukuportaista, ja koko sinä aikana hän ei irrottanut katsettaan minusta. Kun pääsin hänen luokseen, hän nappasi minut halaukseen - ja hyvä niin, sillä muuten jalkani olisivat voineet pettää alta, Rea kertoo.

Lue myös: Radiojuontaja Rea Tallgren avoimena: ”Pilaan lapseni”

Lähdimme kävelemään samaa tahtia kohti lähikuppilaa - ja samaa tahtia kävelemme edelleen, seitsemän vuotta myöhemmin. Käsi kädessä, avioparina, pienen koiran ihmisinä ja pienen tyttären vanhempina. Silloin, kun mua ahdistaa tai vituttaa joku asia meidän suhteessa, mä mietin tuota hetkeä, kun mun mieheni ensimmäisen kerran sulki mut syliinsä. Se tuntui siltä kuin olisin tullut kotiin. Ja sinne kotiin mä haluan aina palata, vaikka joskus olisikin vaikeaa. (sydän)

Rea meni naimisiin miehensä Samu Tallgrenin kanssa kesällä 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rea Tallgren (@reatallgren)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »