fbq
Kotimaa
18.01.2022 17:15
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
michaela söderholm
Raskaana oleva missi Michaela Söderholm 30 vuotta - julkaisi ihanan lapsuuskuvan
Kotimaa
18.01.2022 17:15
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Miss Suomi 2017 Michaela Söderholm täyttää tänään tiistaina (18.1.) pyöreät 30 vuotta. Kaunotar julkaisi merkkipäivän kunniaksi somessa söötin lapsuudenkuvan itsestään.

Lue myös: Michaela Söderholm ja jääkiekkoilijakulta: Vauva tulossa!

Tällä hetkellä on äärimmäisen rauhaisa ja hyvä olla, oma elämä on juuri siinä missä toivonkin sen olevan. Tuo kuvan pieni tyttö ei maailman murheita kantanut, ainut murhe taisi olla se ettei lahjaksi tullut omaa koiraa tai ponia. Vaikka ajatusmaailma on hieman tuosta avautunut, ei niitä murheita kannata liiaksi kantaa harteillaan, siunatussa tilassa oleva Michaela kirjoittaa kuvatekstissään.

Haaveita

Syntymäpäiväsankari odottaa jääkiekkoilijakultansa Michael Keräsen kanssa lasta.

- Aina saa haaveilla ja joskus ne haaveet todella käy toteen! Luultavasti silloin kun niitä vähiten odottaa. Tassuystäviä on jo useampia ja kavioystävää vielä odotellessa. (Ehkä sitten joskus)
Matka tähän päivään asti on ollut omannäköinen ja toivon että se on sitä myös seuraavatkin 30 vuotta.

Seiska onnittelee!

Lue myös: Miss Suomi ja jääkiekkoilijakomistus suloisessa yhteiskuvassa: Michaela Söderholm hehkuttaa avoimesti Michael-rakastaan: "Olet kaikkeni!"

Lue myös: Suhdepaljastus: Missi Michaela Söderholmin uusi rakas on huippujääkiekkoilija - yhteiskuva! Michaelin exäkin on missikaunotar!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »