fbq
Kotimaa
17.09.2022 16:56
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Iina Kuustonen
Pystyisitkö itse? Huippukuntoon itsensä treenannut Iina Kuustonen esittelee hienoa taitoaan laiturilla - kuva!
Kotimaa
17.09.2022 16:56
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Huippukuntoon itsensä elokuvaroolia varten treenannut näyttelijä Iina Kuustonen, 38, nauttii urheilusta myös työn ulkopuolella.

Viime aikoina näyttelijätär on nauttinut mökkeilystä. Alkukesästä asti kipsiä jalassaan ikävän tapaturman seurauksena käyttänyt Iina on ottanut ilon irti murtuman parantumisen jälkeen.

Tuoreessa Instagram-sivunsa julkaisussa Iina esittelee akrobaattisia taitojaan upeissa järvimaisemissa. Hurjan hyvän tasapainon omaava näyttelijä seisoo otoksissa käsiensä varassa, ja on käännellyt jalkojaan erilaisiin asentoihin. 

- Laiturijoogaa Iniössä, Iina kirjoittaa kuvatekstissä, ja käyttää esimerkiksi aihetunnistetta "päälläseisonta".

Lue myös: Iina Kuustosen murtunut jalka parani - yllätti heti extreme-lajilla

Iina on kertonut liikunnan olevan hänelle merkityksellinen harrastus arjessa.

- Tykkään muutenkin treenata ja pysyä kunnossa. Fyysisyys on tärkeä osa itseäni. Kyse ei missään nimessä ole vain ulkonäöstä ja siitä miltä näyttää, vaan roolihahmoon uppoutumisesta, Iina kertoili taannoin.

Lue myös: Iina Kuustosen keittiövaaka lensi järveen! Näyttelijä vaihtoi tiukan treeniohjelman ja ruokavalion normaali-ihmiselle sopivammaksi

Iinan merkittävimpiin töihin kuuluu esimerkiksi esiintyminen draamasarja Sykkeessä Iiris Ketolan roolissa. Hänet nähdään lokakuun 21. päivä ilmestyvässä Punttikomediassa sekä uunituoreessa Pelle Hermanni -elokuvassa.

Lue myös: Tuoreet kuvat! Iina Kuustonen treenasi itsensä huippukuntoon – tältä hän näyttää nyt: ”Kyse ei ole pelkästä ulkonäöstä”

Katso video: Iina Kuustonen Seiskan hauskassa tentissä!