fbq
Kotimaa
22.11.2022 06:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Piritta Hagman
Piritta Hagman putosi hevosensa selästä
Kotimaa
22.11.2022 06:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Iholla-sarjasta tuttu fysioterapeutti Piritta Hagman pohtii avoimesti elämäänsä ja tapahtunutta.

Lue myös: Lukaali ökyosoitteessa! Piritta Hagman viettää öitä hevosmiljonäärin luona

Piritta Hagman kertoo, että hän on ollut viime aikoina kiireinen.

- Miten voi yhdessä viikossa tapahtua näin paljon? Olen kysynyt jo monta viikkoa. Tämä viikonloppu ei tarjonnut paljonkaan lisää hiljaista aikaa, mutta kuitenkin sen verran, että oivalsin meneväni taas ihan liian kovaa paikasta toiseen. Jännä, että sen ajatuksen tajuaa aina vasta silloin, kun on riittävän hiljaista, Piritta kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Putosi hevosen selästä

Reissussa ollut Piritta kertoo myös ikävästä tilanteesta, josta hän edelleen toipuu.

- Sivuhuomautus: Putosin hevosen selästä ensimmäistä kertaa kolmisen viikkoa sitten, ja se on opettanut, miten kehoreaktio voi elää ihan omaa elämäänsä, vaikka järki tietäisi muuta. Luottamusta siis rakennetaan uudella tavalla taas päivittäin. Ei tietenkään ihan perustasta lähtien, mutta luottamusta tukevia kokemuksia pitää tulla taas säännöllisesti, jotta minä tiedän olevani ok. Ja että Taneli tietää tekevänsä ok, Piritta kuvailee.

"Pienikin kolaus horjuttaa"

Piritta tietää, että luottamuksen rakentaminen voi vaatia runsaasti aikaa.

- Meidän yhteinen polkumme on vielä tähän mennessä ollut sen verran lyhyt, että pienikin kolaus horjuttaa enemmän kuin olisin edes uskonut. Ymmärrän tämän kokemuksen avulla yhä paremmin, miten ratsukolla voi kestää yli vuosikin ennen kuin se hitsautuu yhteen, Piritta kirjoittaa ja jatkaa:

- 600 kiloa isoa epäluuloista hirveä muistuttava pakoeläin ja ylianalysoiva yliempaattinen kukkahattutäti ovat muutenkin aika kiinnostava kombo. Mutta vitsit, miten tuota mun hamppuotsatukkaista Tanelssoniani rakastan. Se on ihan mahdottoman kiltti tyyppi, mutta todellakin ihan yhtä oman elämänsä sankari kuin minäkin. Yhtä kohnoja ollaan molemmat. Tänään me molemmat kompuroitiin jo pelkästään epätasaisella polulla ennen ratsastustuntia. Toinen höpötti (epäluuloa herättävästi) rohkaisevia sanoja koko matkan, ja toinen varmasti mietti ihan yhtä pitkään, että miksi ihmeessä me edes ollaan tällä polulla, kun vieressä olisi tasainenkin tie. Jonka kautta AINA ENNENKIN on kuljettu.

Lue myös: Piritta Hagman yhdistettiin Susijengin päävalmentajaan – näin ex-missi reagoi suhdehuhuihin

Piritta oli yli 15 vuotta yhdessä ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa. Avioero astui voimaan joulukuussa 2018. Sittemmin hänet yhdistettiin kohuttuun hevosmiljonääriin, ja nykyisin Susijengin päävalmentajaan Lasse Tuoviin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »