fbq
Pippa Laukan kuumottava ostosreissu – varashälytin piippasi, myyjä pyysi avaamaan kassin: ”Niin noloa!” | Seiska
Kotimaa
23.11.2021 10:59
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus
Pippa Laukka
Pippa Laukan kuumottava ostosreissu – varashälytin piippasi, myyjä pyysi avaamaan kassin: ”Niin noloa!”
Kotimaa
23.11.2021 10:59
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus

Itsepalvelukassojen yleistyminen on sujuvoittanut kauppa-asiointia, mutta joskus ne aiheuttavat ikäviä tilanteita. Julkkislääkäri Pippa Laukka kertoo, että hänen ostosreissunsa kauppakeskus Triplassa Helsingissä aiheutti nolostumisen sekä hänelle että kaupalle.

Sain tämän kokea nahoissani Triplan marketissa, kun kävin ostamassa siivousvälineitä. Nohevana päätin maksaa ostokset itsepalvelukassalla. Poistuessani kaupan hälyportit alkoivat soida. Miten noloa, ajattelin ja tunsin kuin puna levisi korviin saakka (ja seuraavaksi tietysti kävi myös mielessäni, että on sitä joku päässyt vähemmästäkin Kääk-palstalle).

Lue myös: Yhteiskuva! Näin julkkislääkäri Pippa Laukka kohtasi Markku-rakkaansa – ”Siinä oli jotain maagista!”

"Reppu auki" 

Paikalle saapunut myyjä oli pyytänyt Pippaa avaamaan reppunsa. Siellä ei (tietenkään) ollut mitään varastettua, vaan syy hälytyksen laukeamiselle oli Pipan maksamassa siivousvälineessä ollut hälytintarra.

Pippa kertoo, että kaupan puolesta nolo tilanne hoidettiin huonosti. Hänelle oli tokaistu, että ”ai niin, näissä on tämä häly”. Myyjä saikin hieman palautetta siitä, että asian olisi voinut hoitaa tyylikkäämmin, esimerkiksi pahoitella syntynyttä väärinkäsitystilannetta. 

Seiskan Kääk-palstalle tilanne ei valitettavasti päässyt, mutta muutoin varashälytinkohtaus on kyllä uutisoitu kattavasti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pippa Laukka (@pippalaukka)

Ensimmäisenä asiasta ehti kertoa Ilta-Sanomat.