fbq
Kotimaa
24.01.2022 15:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Sanna Marin
Pääministerin urheiluharrastus nousi puheenaiheeksi - ei ollut oikeasti edes pelaamassa
Kotimaa
24.01.2022 15:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Pääministeri Sanna Marinin näköinen nainen saapui viikonloppuna tuntemattomaksi jääneelle urheiluhallille pelaamaan tennistä. Varsin tavanomainen liikuntaharrastus kuitenkin kiinnitti kanssapelaajien huomion vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Lue myös: Tältä näyttää meikitön Sanna Marin: "Jokainen meistä herää tukka pystyssä"

Tällä hetkellä sisäurheilupaikkojen aukioloa on rajoitettu erityisesti Uudellamaalla. Vaikka esimerkiksi kuntosalit ovat olleet kiinni, tietyt liikuntahallit ovat saaneet pitää oviaan auki niin sanotun perhepykälän turvin. Rajoitukset eivät siis koske ammattiurheilun lisäksi esimerkiksi perhepiiriin kuuluvaa liikuntaa. 

Yle Urheilun asiantuntijanakin työskentelevä Toni Lötjönen kertoi sunnuntaina (23.1.) Twitterissä bonganneensa bile-Sannaksi tituleeratun pääministerin pelin tiimellyksestä.

- Kiva huomata ettei pääministerikään näistä älyttömistä liikuntatilojen rajoituksista välitä vaan iloisesti lyö tennispalloa viereisellä kentällä, Toni tviittaa.

Valtioneuvoston kanslia otti Seiskaan yhteyttä jutun julkaisun jälkeen, todeten, että Sanna Marin ei ole ollut todellisuudessa pelaamassa tennistä.

Lue myös: Sanna Marinin bilekohu paisui kansainväliseksi - pääministerin bailaus nousi otsikoihin Britanniassa, Ruotsissa ja Virossa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Moni tulkitsi ex-salibandypelaajan tviitin Sannan arvosteluksi pääministerin nautiskellessa urheiluharrastuksestaan sillä välin, kun monet joutuvat tyytymään kotitreeneihin.

- Kiva että toinen harrastaa ja muitten touhuihin lyö kapuloita rattaisiin..., eräs Twitter-kansalainen kommentoi.

- Veljet, mä en pääse biitsihallille, vaikka mieli tekisi. Pitäisikö tästä nousta kohta barrikadeille, toinen aprikoi.

Lue myös: Bilekohujen keskellä ollut Sanna Marin Ylen suosikkiohjelmassa: "En katso menneisyyteen - pyrin elämään tässä ja nyt"

Toni puuttui kuitenkin pian keskusteluun. 

- Tämähän oli positiivinen viesti että vaikeinakin aikoina PM näyttää esimerkkiä kansalle kun pitää itsestään ja kunnostaan huolta. Hyvä yleiskunto kun on todettu yhdeksi tärkeimmistä suojista vakavaa koronaa vastaan, Toni selvensi.

Seiska tavoitti Tonin maanantaina, mutta urheilukommentaattori ei halunnut kommentoida millään tavalla somesanailuaan.

Juttua korjattu 26.1. keskiviikkona. Sanna Marin ei ollut pelaamassa tennistä, vaikka jutussa niin aluksi väitettiin. Seiska pahoittelee virhettä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »