fbq
Kotimaa
09.01.2022 21:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Viivi Pumpanen ja Otso Rantakari
Otso Rantakari ja Viivi Pumpanen söpöilevät harvinaisessa yhteiskuvassa: "Ensimmäistä kertaa luistelemassa vaimoni kanssa"
Kotimaa
09.01.2022 21:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Juontaja ja entinen Miss Suomi Viivi Pumpanen, 33, avioitui viime heinäkuussa pitkäaikaisen miesystävänsä, jääkiekkoilija Otso Rantakarin, 27, kanssa.

Aviopari julkaisee todella harvoin kuvamateriaalia toisistaan sosiaalisessa mediassa. He eivät ole julkaisseet Instagramissakaan kuvia tai videoita häistään.

Lue myös: Viivi Pumpasta nimitellään hörhöksi – ei silti luovu kiviharrastuksestaan: ”En pysty lähtemään mihinkään ilman niitä”

Eilen lauantaina Otso julkaisi kuitenkin Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan Viivin kanssa. Pari oli ollut luistelemassa, ja Otso halusi hehkuttaa rakkaansa luistelutaitoja.

Kuvassa kaksikko hymyilee kameralle, ja Viivi pitelee lätkämailaa kädessään.

- Ensimmäistä kertaa luistelemassa vaimoni kanssa. Hän hämmästyttää minua enemmän joka päivä. Hän käsitteli kiekkoa ja syötteli kuin ammattilainen! Otso kehui rakastaan vapaasti suomennettuna.

Tutustuivat tv-ohjelman kuvauksissa

Viivi ja Otso tapasivat toisensa kesällä 2017 MTV3:n Posse-ohjelman kuvauksissa. Muutaman muun Tappara-körilään kanssa viihdeohjelmassa vieraillut Otso osallistui Possessa niin sanottuun suihkuralliosioon.

Lue myös: Oho, Viivi Pumpanen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan kiekkoilijarakkaansa kanssa – katso!

Kiekollisesti pätevänä puolustajana Otsolla on oiva pelisilmä. Sen lisäksi Jokereiden kasvatilla piisaa silmää myös naiskauneudelle, sillä Viivin tapaaminen teki kiekkoilijaan lähtemättömän vaikutuksen. Pian Posse-tapaamisen jälkeen kaksikko jo viestitteli tiiviisti.

– Otso oli suhteen alussa aloitteellinen osapuoli, eikä hän ole peitellyt ihastustaan Viiviin, lähipiiristä supistiin suhteen alussa Seiskalle.

Lue myös: Missi-juontaja Viivi Pumpanen ja Tappara-tähti Otso Rantakari: Suhdesalailu päättyi – hehkuvat onnea iloisessa yhteiskuvassa!

Pariskunta avioitui heinäkuussa 2021 Helsingin Tuomiokirkossa.

Viivin ja Otson häissä vieraana oli suuri määrä julkisuudesta tuttuja henkilöitä, kuten Veronica VerhoJarppi LeppäläJaakko Saariluoma sekä Aku Hirviniemi ja hänen puolisonsa Sonja Kailassaari.

Viivi Pumpanen ja Otso Rantakari
Tilaa Seiskan uutiskirje! »