fbq
Kotimaa
05.10.2022 02:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
Kari Väänänen
Orgioita ja yhteisnainteja! Kirja paljastaa Kari Väänäsen hurjat seksirietastelut - nai opettajaansa: "Kolmen naisen kanssa samana päivänä"
Kotimaa
05.10.2022 02:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Näyttelijä ja ohjaaja Kari Väänänen, 69, kertoo Vänä elävänä -elämäkertakirjassaan (toimittanut Tuomas Marjamäki / Docendo 2022) poikkeuksellisen avoimesti seksikokemuksistaan.

Ivalossa syntynyt Kari vietti vanhempiensa eron jälkeen teinivuotensa mumminsa hoivissa Kuopiossa. Murrosiässä Karin seksuaalisuus löi päälle kuin hyökyaalto.

- Silloin rupesivat tytöt kiinnostamaan kovin. Ja rupesivat kiinnostamaan niin, etten enää öisin unta saanut. Seisoi koko ajan, koko ajan! Se oli hirvittävää se seisottaminen, Kari kertoo.

Lue myös: Näyttelijäkonkari Kari Väänänen mursi kätensä – pelkäsi menettävänsä roolin suosikkisarjan uudesta versiosta!

Ensimmäiset seksikokemukset

Alkuun Kari oli ujo tyttöjen seurassa, mutta lopulta rohkaistui. Hän räpelsi samaan uimaseuraan kuuluneen tytön kanssa kilpareissulla linja-auton takaosassa.

- Siellä me räpötimme toisiamme. Hän oli ensimmäinen, joka niin sanotusti antoi. Siihen aikaan naiset pelkäsivät hysteerisesti raskaaksi tulemista. Kyllä minä aina sisälle kerkesin, mutta siihen se jäi. Tämä tapahtui useamman kerran, ja ymmärrettävistä syistä naiset kyllästyivät siihen, kun minä en älynnyt ostaa kortsuja, Kari kertoo kirjassa.

18-vuotiaana Kari koki kiihkeän kesän kuorotytön kanssa.

- Hänellä oli e-pillerit, joten siinä sai vapaasti roiskia menemään. Ja kyllä minä roiskinkin, voi herranjumala, kun pääsi makuun niin sitä ei estänyt enää mikään, Kari kuvailee kirjassa.

Samaan aikaan Kari oli kesätöissä Taivalharjun leirintäalueen vastaanotossa ja vietti öitä työpaikallaan. Petikavereiksi löytyi suomalaista, ruotsalaista, amerikkalaista, norjalaista, saksalaista ja ranskalaista seuraa. Kuorotyttö ei pannut pahakseen Karin rietasteluja muiden kanssa. Suhde kuihtui, kun Kari muutti teatteriopiskelujen perässä Helsinkiin.

Lue myös: Näyttelijäkonkari Kari Väänänen paljastaa: ”Tämän kirjan olen lukenut 55 kertaa!”

Orgioita teatteripiireissä

Helsingissä oli tuolloin laitosteattereiden lisäksi KOM-teatteri, Kellariteatteri, Helsingin Ylioppilasteatteri ja Suomen Teatterikoulu. Karin mukaan näistä koostui rinki, joka "panna paukutteli suloisessa sekamelskassa ympäri ämpäri".

- Voi sitä lihan paukuttamisen iloa! Sitä riitti! Pidettiin orgioita ja yhteisnainteja ja jos sun vaikka mitä hauskaa temmellystä. Oltiin kaksin ja kolmisin, ja samassa sängyssä saattoi seksin iloista nauttia useampikin pariskunta. Minä osallistuin näihin ilotteluihin koko sydämelläni. Naiset olivat hyvin aktiivisia ehdottelemaan vaikka mitä pelehtimisiä. Sukupuolisen säännöstön rajat ja kaavat alkoivat murtua vauhdilla, Kari muistelee 1970-luvun ilakointejaan kirjassa.

Karin mukaan kapakassa tyttö saattoi tulla ehdottelemaan ja yhteisymmärryksessä suhteet jäivät yhden illan ilonpidoiksi.

- Välillä olin kolmen naisen kanssa samana päivänä. Ensin heräsin jonkun tyttösen vierestä ja suoritimme aamunainnin. Sitten lähdin krapuloissani käymään tuttavieni luona Suomenlinnassa ja tapasin sattumalta naisen, joka ilmaisi halunsa hyvin selvästi – ja eiku naimaan. Taas kapakkaan ja sieltä panemaan erästä opettajakunnan edustajaa, joka edustikin varsin ansiokkaasti koko yön, Kari kertoo.

Kari mainitsee kirjassa muutaman takavuosien seurustelukumppaninsa nimeltä.

Vuonna 1977 Kari seurusteli Vaasassa ruotsinkielisen pikajuoksijan, Susannan, kanssa vajaan vuoden.

Kari rakastui myös korviaan myöten dramaturgiaa opiskelleeseen Helena Anttoseen, jonka kanssa hän seurusteli vajaan vuoden. Suhde päättyi Karin sitoutumispelkoon.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »