fbq
Kotimaa
07.04.2022 19:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Michaela Söderholm
Onko missi Michaela Söderholm kihlannut kiekkokultansa? Timantin välkähdys vihjaa suhteen sinetöinnistä
Kotimaa
07.04.2022 19:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Vuonna 2017 Miss Suomeksi kruunatun malli Michaela Söderholmin, 30, vasenta nimetöntä koristaa nykyään kimalteleva rengas.

Kaunottaren viimeisimmistä Instagram-sivun julkaisuista voi bongata upean sormuksen. Michaela seurustelee huippujääkiekkoilija Michael Keräsen, 32, kanssa. 

Julkaisemassaan kuvassa Michael pitelee sylissään pariskunnan alkuvuodesta syntynyttä vauvaa. Kaunotar tukee vasemmalla kädellään lapsen päätä, ja suorastaan esittelee sormusta kameralle.

Lue myös: Michaela Söderholmin esikoinen syntyi: "Meidän pieni"

Jo raskausaikana, tammikuussa julkaistussa kuvassa sormuksen voi bongata. Suloisessa otoksessa Michaela ja Michael seisovat sylikkäin, ja tuolloin tuleva äiti pitelee raskauskumpunsa yllä pieniä töppösiä.

Lue myös: Miss Suomi ja jääkiekkoilijakomistus suloisessa yhteiskuvassa: Michaela Söderholm hehkuttaa avoimesti Michael-rakastaan: "Olet kaikkeni!"

Kummankaan kuvan kommenteissa ei näy noteerauksia nimettömään ilmestyneestä sormuksesta.

Lue myös: Suhdepaljastus: Missi Michaela Söderholmin uusi rakas on huippujääkiekkoilija - yhteiskuva! Michaelin exäkin on missikaunotar!

Michaelan kiekkoilijarakas on pelannut suomalaisten suosikkilajia yhden ottelun verran jopa NHL:ssä asti. Edellisen kauden hän pelasi SM-liigajoukkue Vaasan Sportissa. Seiskan tietojen mukaan pariskunta on seurustellut kesästä 2020.