fbq
Kotimaa
23.03.2022 20:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Instagram
Mari ja Väpä
Olisitko uskonut? Temppareiden kohupari Mari ja Väpä edelleen yhdessä - avoparilla pakotettua yhteistä aikaa
Kotimaa
23.03.2022 20:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Instagram

Temptation Island Suomen, eli Temppareiden kuudennelta tuotantokaudelta monen katsojan mieleen jääneet Mari ja Väpä jatkavat yhteistä taivaltaan. Pariskunnan seurusteluhistoria on hyvin värikäs, eikä moni ole uskonut heidän yhteisen onnen jatkumiseen.

Lue myös: Oho! Temptation Island Suomen Mari ja Väpä palasivat yhteen - Marilta tunteikas tunnustus somessa: "Mä haluan uskoa meihin!"

Nykyisin he ovat onnellinen avopari, joka on kuluneina päivinä kosolti aikaa yhdessä, tosin pakotettuina koronaviruksen vuoksi.

- Eilen ois ollu ohjeistuksen mukaan viimeinen karanteenipäivä, mutta ollaan molemmat vielä eilen hieman oireltu, niin ollaan vielä tämä ja huominen päivä kotosalla. Vähän alkaa olla tylsää.. Mari kirjoitti eilen Instagraminsa videotarinoissa.

Pariskunta on pitänyt yhdessä muun muassa leffamaratonia, joka jatkui Marin somettamisen perusteella aina pitkälle viime yöhön asti. 

Värikkäät vaiheet

Pariskunta osallistui varsin nuorina Temppareiden kuudennelle kaudelle, joka nähtiin televisiossa loppuvuodesta 2019. Thaimaan eksoottisissa maisemissa kaksikon molemmat osapuolet lankesivat houkutuksille. Väpä löysi saarelta sinkku-Aden, jonka kanssa mies päätyi pettämään Maria. Mari puolestaan harrasti seksiä Joonan kanssa. 

Lue myös: Temptation Island Suomi - Mari tekee rohkean ylilyönnin, sinkku-Joona ennen koskettamista: ”Ootsä varma?”

Pariskunta lähti pois kuvauksista yhdessä, mutta Suomessa pariskunta päätyi eroamaan sekavien on/off-vaiheiden jälkeen. Kesällä 2020 Seiska kuitenkin uutisoi ilouutisesta, kun pariskunta palasi yhteen.

Anteeksi antaminen ja toisen ymmärtäminen on joskus todella hankalaa. Siihen mä oon kuitenkin pystynyt sun kanssa ja sä mun. Anteeksi antaminen ei tarkoita sitä, että hyväksyisi toisen teot, vaan sitä, että pystyy näkemään tekojen läpi toisen aidon katumuksen ja uskoo tämän parantavan tapansa. Mä haluan uskoa meihin ja antaa meille mahdollisuuden, niin paljon hyvää sä olet mun elämääni tuonut, Mari kirjoitti tuolloin somepäivityksessään.

Myöhemmin he muuttivat yhteen.

Avautuu herkästä aiheesta

Mari vastasi eilen Instagram-tilinsä videotarinoissa seuraajiensa olettamuksiin hänestä. 

- Olet suorasanainen ja itsevarma, seuraaja kirjoittaa.

- Itsevarmuus vaihtelee mulla.. Oon rohkea tekemään asioita, mutta ulkonäköni suhteen oon tosi paljon enemmän epävarma. Välillä on päiviä/aikoja, kun ei pysty edes peiliin katsomaan, kun pelkää vihaavansa sitä peilkuvaa niin paljon taas, hän avautuu.

Mari kuitenkin täsmentää, että hän pystyy kuitenkaan elämään asian kanssa.