fbq
Kotimaa
03.02.2022 13:51
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Teemu Packalen ja Eevi Teittinen
"Olen jäänyt koukkuun" - Eevi Teittinen sai Teemu Packalénin hurahtamaan uuteen lajiin
Kotimaa
03.02.2022 13:51
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Vaikka Teemu Packalén, 34, on lopettanut vapaaottelu-uransa, urheilu maistuu yhä. Hiihtäminen on nykyään Teemun mieleen, vaikkei hän lapsuudessaan sitä juuri harrastanutkaan. Syy siihen on hänen puolisonsa Eevi Teittinen.

- Lumi on kivaa. Joidenkin mielestä se Valtteri-myrsky oli huono juttu, mutta minusta on mukavaa päästä hiihtämään. Saatiin tänne eteläänkin vähän pohjoisen tunnelmaa, Teemu kertoo.

- Täytyy myöntää, etten etelän lapsena ole hirveästi hiihdellyt, mutta kun tapasin Eevin, niin laitoimme sukset jalkaan ja aloimme harjoitella. Nyt olen painanut monen kilometrin lenkkejä. Olen jäänyt koukkuun, ja ajattelin tänäänkin mennä hiihtämään.

Sukset eivät ole menneet Teemun mukaan ristiin.

- No omat ovat muutaman kerran, mutta Eevin kanssa ei ole mennyt, hän nauraa.

Lue myös: Tyttö tuli! Eevi Teittinen ja Teemu Packalén saivat esikoisensa rankkojen hetkien jälkeen

Märät puut turhauttivat

Entinen vapaaottelija kertoo Farmi Suomi -ohjelman etälehdistötilaisuudessa, että osallistuisi kilpailuun mieluusti uudelleen. Teemu piti muista kilpailijoista sekä maatilaelämästä.

- Eniten kuvauksissa oli ikävä Eeviä. Hän oli silloin vielä raskaana, ja pyöri päässäni paljon. Jotenkin se yllätti minut, että jo parin päivän päästä tuli ikävä. Jos Eevi ei olisi ollut raskaana, asia olisi ehkä ollut eri tavalla.

- Kaikessa yksinkertaisuudessa oli siistiä, että vesi lämmitettiin padassa ja vaatteet pestiin käsin. Ainut turhauttava asia olivat märät puut. Meillä oli helvetin märkiä puita, jotka eivät palaneet kunnolla sisällä eivätkä ulkona.

Farmi Suomen kolmas kausi Nelosella ja Ruudussa lauantaina 12. helmikuuta klo 20.00.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »