fbq
Kotimaa
15.01.2022 14:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila, Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Danny, Erika ja Helmi
Erika Vikman ja Danny jälleen yhdessä?! Näin kävi Helmin
Kotimaa
15.01.2022 14:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila, Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiska on uutisoinut viime viikkoina Dannyn eli Ilkka Lipsasen, 79, ympärillä tapahtuvasta suhdesopasta. Kyse on siitä, että Dannyn välit ovat lähentyneet hänen entisen naisystävänsä, poppari Erika Vikmanin, 28, kanssa. Danny on toisaalta jo pidemmän aikaa viihtynyt tämän avustajaksikin kutsutun Helmi Loukasmäen, 20, kanssa, joten Seiskan saamien tietojen mukaan tilanne on kehittynyt kolmiodraamaksi.

Lue myös: Shokkikäänne! Danny kolmiodraaman keskellä – Erika Vikman ja Helmi Loukasmäki taistelevat iskelmälegendasta


Viime yönä (15.1.) Erika on jakanut Instagram-tilinsä videotarinoissa paljonpuhuvan yhteiskuvan legendaarisen Iso D:n kanssa. Otoksessa molemmat hymyilevät kameraan katsoen toistensa kainalossa.

Rakas D! Erika kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kuva on otettu ilmeisesti risteilyltä, sillä edellisessä videoklipissä laulaja poseeraa kameralle takahuoneessa samoissa esiintymisvaatteissa.

Lauantaina (16.1.) Erika jakoi kuvan hänestä ja Dannystä myös Instagramin tavallisella puolella. Tällä kertaa Erika kirjoitti saatteeksi:

- My Love.

Helmin sushit ja Sinkkuelämää

Myös Helmi Loukasmäki oli päivittänyt materiaalia omalle Instagram-tilillleen perjantai-illan (14.1.) vietostaan. Vain muutama tunti ennen Erikan lataamaa kuvajulkaisua, Helmi kuvasi yksinäistä viinilasia ja kuuden sushipalan kattavaa annosta. Videoklipissä näkyi lisäksi vain yhdet syömäpuikot.

Toisessa videoklipissä soi puolestaan Sinkkuelämää-sarjasta tuttu tunnusmusiikki. Päivityksen päälle Helmi on kirjoittanut ohjelman englanninkielisen nimen eli Sex and the City.

Helmi lateli suorat sanat

Seiska haastatteli taannoin Helmiä liittyen saamiimme tietoihin kolmiodraamasta.

– Minulla ei ole ollut mitään aihetta luovuttaa paikkaani. Nyt on annettu ymmärtää, että roikkuisin täällä Kirkkonummella väkisin vasten muiden tahtoa, mutta se ei pidä paikkaansa, Helmi lateli tuolloin uhmakkaana Seiskalle.

– Tämä on ihan minun ja Dannyn yhteinen päätös, että olen täällä. Mitään aihetta paikkani luovuttamiseen ei siis ole! Hän päätti lopuksi.

Lue myös: Helmi Loukasmäki jyrähtää Erika Vikmanille: "Tämä on minun ja Dannyn yhteinen päätös!"

Erika ja Helmi
Nähtäväksi jää, mitä tapahtuu näiden kaunotarten sekä suomalaisen iskelmälegendan välillä.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »