fbq
Kotimaa
02.03.2022 11:28
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Kasmir
"Nyt ei vaan pysty painamaan päätään enää syvemmälle pensaaseen" - Kasmirilta rohkea avautuminen
Kotimaa
02.03.2022 11:28
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Sosiaaliseen mediaan harvoin henkilökohtaisia mietteitään jakava laulaja Kasmir, 36, on julkaissut Instagram-sivullaan harvinaisen päivityksen, jossa avautuu tuntemuksistaan Ukrainan kriisiin liittyen. Kesällä 2021 isäksi tullut artisti lisäsi sivulle suloisen kuvan pikkuisensa jaloista. Kuvan alta löytyy laulajan kirjoittama tunteellinen teksti.

- Mä oon aika surkea somettaja, kuten kaikki mun seuraajat voivat varmasti vahvistaa, hän aluksi myöntää.

Lue myös: Sanni nosti jalat kojelaudalle! Kasmir paljastaa televisiossa: Amerikan-reissusta tuli ikimuistoinen: "Vedet silmistä kummaltakin"

Kasmir kertoo seuraavansa maailman tapahtumia ja omaavansa mielipiteitä, muttei koe sosiaaliseen mediaan jakamista itselleen luontevaksi. 

- Se, että mulla on melkein neljäkymmentäkaksituhatta seuraajaa täällä, jotka tykkäävät mun musiikista, ei tee musta asiantuntijaa tai ihmistä jonka sanalla olisi jotenkin enemmän painoa, kuin muilla, hän nöyrästi painottaa.

- Nyt ei vaan pysty painamaan päätään enää syvemmälle pensaaseen. Tuntuu äärimmäisen vaivaannuttavalta ilakoida keikoista tai oikein mistään, kun maailma palaa tätä tahtia, Kasmir miettii.

Alle vuoden ikäisen lapsen isälle Ukrainan kriisi on ollut kova paikka.

- Näin kohtalaisen tuoreena isänä tuo kuvasto Ukrainasta laittaa pitämään lapsestaan entistä lujemmin kiinni ja arvostamaan jokaista pienintäkin hetkeä, jonka saa viettää rauhassa ja turvassa omassa kodissaan, hän avaa tunteitaan.

Lue myös: Kasmir hehkuu isyyden onnea: "Uskomatonta ajatella, että kotona on ihminen, joka on puolet minua ja puolet rakastamaani ihmistä"

- Ihmisten auttamisen tarve on mykistävän kaunista ja toivoa luovaa tässä mieltävääntävän hirveässä tilanteessa, Kasmir päättää ja kehottaa samalla kaikkia kynnelle kykeneviä lahjoittamaan rahaa Ukrainalle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kasmirvirallinen

Pitkään muusikkona toiminut Kasmir osallistui Vain elämää -ohjelman 8. kaudelle. Perhekeskeinen laulaja jakaa arkensa avovaimonsa Julian kanssa.

Lue myös: Täällä kelpaa lemmiskellä nuoren mallirakkaan kanssa! Tässä on Kasmirin ja Julia-kullan hulppea uusi koti – kuvat!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kasmirvirallinen

Tilaa Seiskan uutiskirje! »