fbq
Kotimaa
26.01.2022 20:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Atte Kajova
Monika Lindeman
Näyttelijä Monika Lindeman säikähti poikansa temppua: ”Keskustelimme, että noin ei voi tehdä”
Kotimaa
26.01.2022 20:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Atte Kajova

Suosikkinäyttelijä Monika Lindeman, 36, palaa äitiyslomalta Salatut elämät -sarjan kuvauksiin. Linda Eerikäisen hahmossa seikkaileva Monika sanoo pitäneensä taukoa sarjan seuraamisesta. Hänestä se oli virkistävä kokemus.

- Pidin ihan tietoista Salkkarit-paastoa lomani aikana. Olen joidenkin työkavereiden kanssa ollut tekemisissä, mutta sarjaa en ole juuri seurannut. Nyt pystyy katsomaan kaikkea tuorein silmin, hän kertoo Seiskalle.

Lue myös: Rakkaudentäyteinen päivitys! Monika Lindeman juhlistaa Darren-rakkaansa kanssa hääpäivää riemusta kiljuen - katso!

Jännittävä tilanne

Monika kertoo hauskan kommelluksen, joka sattui hänen esikoisensa täytettyä neljä vuotta pari kuukautta sitten. Poika oli saanut syntymäpäivälahjaksi Turtles-rooliasun.

- Keskityin yhtenä päivänä tiskikoneen tyhjentämiseen keittiössä. Sitten kuulin olohuoneesta, että ”äiti kato miten vahva mä oon”.- Vastasin hänelle, että odota nyt ihan hetki, äiti laittaa nämä astiat ensin. 

Sama keskustelu käytiin vielä uudestaan, kunnes Monika koki yllätyksen.

- Näin, kuinka hän kantaa pikkusiskoaan keittiöön pitkän matkan olohuoneesta saakka. Huudahdin, että ”apua, älä vaan tiputa”. Hän halusi varmasti vain näyttää kuinka vahva on saamassaan Turtles-puvussa.

- Istuimme alas, ja keskustelimme, että noin ei voi tehdä. Kyllä näitä vastaavia tapahtumia varmaan jatkossakin tulee, näyttelijä arvelee.

Arkistovideo: Monika testaa Linnanmäen uutuuslaitteen.

Monika Lindeman ja Darren McStay
Monikalla on kaksi lasta aviomiehensä Darren McStayn kanssa: vuonna 2017 syntynyt Samuel ja viime vuonna syntynyt Sienna. Tämä yhteiskuva pariskunnasta on vuodelta 2019.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »