fbq
Kotimaa
16.06.2022 17:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
martina, esko ja nala
Martina Aitolehden Nala-koira sairastui - Esko Eerikäinen vei lääkärille ja myöntää ikävät uutiset
Kotimaa
16.06.2022 17:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Hyvinvointivalmentajan ja kilpaurheilijan Martina Aitolehden, 39, sosiaalisesta mediastakin tuttu Nala-koira on sairastunut.

Lue myös: "Kyyneleet valuu, kun tätä kirjoitan" - Martina Aitolehdeltä poikkeuksellinen purkaus

Martina Aitolehti keskittyy parhaillaan tärkeisiin triathlonin EM-kilpailuihin, jotka käydään Saksassa ensi viikon sunnuntaina 26. kesäkuuta. Edessä on 3,8 kilometriä uintia, 80 kilometriä pyöräilyä sekä 42 km juoksua.

Martinan ex-mies Esko Eerikäinen on tällä välin myös katsonut parivuotiaan Nala-koiran perään. Esko julkaisi tänään (16.6.) torstaina 24 tuntia näkyvissään Instagramin tarinoissa ikäviä uutisia karvaisesta perheenjäsenestä.

- Tulin hakemaan Nalaa eläinlääkärille. Pyörin tässä Martinan holleilla semmoiset 20 minuuttia etsien parkkipaikkaa, kun Helsingin keskustasta on tosi vaikea saada parkkipaikkaa. Sit vihdoin kun löysin tuolta neljän korttelin päästä parkkipaikan, niin kuinka ollakkaan, niin nyt kun mä kävelen tähän rapun eteen, niin täs ois ollut just vapaa paikka. Ei jumalauta, Esko päivittelee somessa.

Lue myös: Esko Eerikäiseltä kaunis ele ex-vaimo Martina Aitolehdelle

Seuraavassa videoklipissä näkyy voimattoman oloinen Nala-koira makaamassa lattialla.

Esko Eerikäinen
Esko Eerikäinen on huolehtinut Nala-koirasta aiemminkin. Seiskan paparazzi bongasi kaksikon viime syksynä Helsingin Kaivopuistosta.

Lue myös: "Ikäviä uutisia!" - Martina Aitolehdeltä synkkä tiedote

Taustalla tulehdus

Seiska tavoitti Eskon kertomaan, mikä on Nalan tämän hetkinen vointi.

Lue myös: Kävelytti narttua! Esko Eerikäinen bongattiin Martina Aitolehden räyhääjänä tunnetun Nalan seurasta – exä päätyi koiravahdiksi

- Niin, en tiedä, kuinka paljon voin kertoa Nalan tilanteesta, kun hän on kuitenkin Martinan koira. Mutta kyllä se on niin, että Nala on eläinlääkärissä tulehduksen takia ja joutuu leikkaukseen. Sen jälkeen kaiken pitäisi olla taas kunnossa, Esko kertoo Seiskalle toiveikkaana.

Esko myös kiittelee, että vaiva löydettiin ajoissa.

- Tilanne olisi aika vaarallinen, jos tätä ei olisi huomattu ajoissa. Nyt voisin sanoa, että kaikki on ihan hyvin ja mennään rutiinitoimenpiteillä, mies toteaa.

Lue myös: Oho, Martina Aitolehti teki radikaalin muodonmuutoksen! Tältä hän näyttää nyt - kuva