fbq
Kotimaa
03.11.2022 06:00
Teksti: Eetu Ampuja, Turku|Kuvat: Timo Korhonen, Tomi Natri ja Eetu Ampuja
Matti ja Teppo
Näin riskiryhmään kuuluneet Matti ja Teppo selvisivät koronasta – Suomen suosituimmat turkulaisveljekset paljastavat paheensa: "Niistä emme luovu koskaan"
Kotimaa
03.11.2022 06:00
Teksti: Eetu Ampuja, Turku|Kuvat: Timo Korhonen, Tomi Natri ja Eetu Ampuja

Suomen suosituimmat iskelmäveljekset Matti ja Teppo Ruohonen ovat kumpikin sairastaneet koronan. Nyt kumpikin on onneksi jo tolpillaan.

Videolla Matille ja Tepolle myönnetään Seiskan Viihteen elämäntyöpalkinto:

Veljekset arvelevat selvinneensä säikähdyksellä koronasta, koska heidän yleiskuntonsa on hyvällä tasolla.

Lue myös: Sairauskierre syöksi Matin ja Tepon tukalaan tilanteeseen: turkulaisveljekset tekivät kovan päätöksen – "Nyt on varmaan pakko"

– Meillä on aikamoinen peruskunto jo nuoruudesta, jolloin pelasimme päiväkaudet jalkapalloa Tepsin edustusjoukkueessa aina B-junioreihin asti. Liikunnallisuus on aina elänyt meissä vahvana.

Lue myös:  Matti ja Teppo lähettivät What'sAppissa pysäyttävän viestin - sitten iskelmäveljesten ulko-ovelle ilmestyi yllätys: "Se onkin ainoa kerta"

Matti ja Teppo
Suomen suosituimmat iskelmäveljekset ovat koronaviruksen kurittamia. – Pikkuhiljaa alkaa taas elämä voittaa, he huokaavat.

Kouvolan lakritsia & Tupla

Ruohoset viettävät vapaa-aikaansa mieluusti ulkoilemalla. Molemmat pitävät pitkistä ja reippaista kävelylenkeistä, jotka tuovat hien pintaan.

Lue myös:  Ääni kuin haudan takaa! Korona kaatoi Matti Ruohosen - Teppo tajusi heti veljensä tilanteen vakavuuden: "Ei vitsit, nyt on tosi kyseessä"

– Me myös syömme suhteellisen terveellisesti, ellei kahvia ja pullaa lasketa mukaan. Ne ovat ainoat paheemme - ja niistä emme luovu koskaan, Matti julistaa hymy huulillaan.

– Mä lisään tuohon vielä Kouvolan lakritsin ja Tupla-patukan siihen päälle. Se on niin hieno sekoitus, ai että! Teppo innostuu.

Lue lisää Matista ja Teposta tuoreimmasta Seiskasta!

Tilaa Seiska tästä!

Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti tästä.

Tuoreimman Seiskan löydät myös kaikista hyvin varustelluista Lehtipisteistä.

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »