fbq
Kotimaa
11.08.2022 21:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Vappu Pimiä, Esko Eerikäinen ja Mira Luoti
Näin julkkisvanhemmat suhtautuivat lastensa koulutaipaleen alkuun: "Pieni jännitysitku pääsi" - katso haikeat päivitykset!
Kotimaa
11.08.2022 21:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Tänään (11.8.) monet julkkisvanhemmat lähettivät lapsensa haikeina opintielle. Seiska kokosi yhteen suomalaisten tähtien tekemiä ihastuttavia somepäivityksiä.

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä päivitti Instagram-tililleen kuvan, jossa hänen tyttärensä tallustelee reppu selässään kohti koulua. Vapulle hetki oli tunteiden täyttämä.

Pieni jännitysitku pääsi aamulla kotona, mutta sen jälkeen ei kyynelistä ollut enää tietoakaan, kun jälleennäkeminen ystävien kanssa kesän jälkeen oli niin odotettu! Turvallista koulutietä kaikille koululaisille! TTK-juontaja toivotti.

Laulaja Mira Luoti puolestaan lähetti perheensä jälkikasvua opinahjoon laulunsanojen saattelemana. Hän nimittäin kirjoitti lasten liikennelaulun sanat kuvajulkaisuunsa.

Radiojuontaja Esko Eerikäinen kertoo odottaneensä tätä päivää.

- Yläaste kutsuu 😍 uusi maailma avautuu ja sä pärjäät varmasti paremmin kun hyvin❤️ Iso hyppy teiniksi mutta silmistä näen sen pienen myöskin siellä ❤️ Koulumaailma ole reilu ja anna ympärille hyviä ihmisiä ja paljon iloa ja kauniita uusia kokemuksia ja tulevia muistoja en muuta pyydä 🙏 hyvää lukukautta muillekin ja ollaan vanhempina läsnä, hän kannustaa.

Laulajapariskunta Jannika B:n ja Toni Wirtasen esikoinenkin aloitti koulutaipaleen. Kumpikin vanhemmista teki omille Instagram-tileilleen kuvapäivitykset aiheesta.

- Jännittynyt, mutta määrätietoinen askel. Meidän pieni suuri koululainen. Sinä olit rohkea. Mamma pärjäsi aika hyvin, isälläsi oli pidättelemistä. ❤️ Ollaan sinusta valtavan ylpeitä, Jannika kirjoitti.

Lisäksi esimerkiksi ex-missi Heidi Sohlberg kertoi Instagramissa saattaneensa lapsensa kouluun. Duudsoneista tuttu HP Parviainen taas muistutti hyvin tärkeästä aiheesta julkaisemallaan kuvalla.

Hän kehottaa koululaisia puuttumaan tilanteeseen, jos he näkevät, että jotakuta kiusataan. Hän sanoo, ettei kiusaamisessa ole mitään siistiä. HP myös kertoo, että kuvaa voi vapaasti jakaa. Hän on puhunut monesti aiemminkin julkisuudessa kiusaamista vastaan.

Lue myös: Duudsonien HP Parviaisen iholta alkaa loppua tila - tatuointi erikoiseen paikkaan