fbq
Kotimaa
15.09.2022 19:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Helmi Loukasmäki
Nahkainen Helmi Loukasmäki julkaisi tulikuuman kuvan: seuraajan huomio kiinnittyi tiettyyn yksityiskohtaan: "Sun tavaramerkiks muodostuneet..."
Kotimaa
15.09.2022 19:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Iskelmälegenda Ilkka "Danny" Lipsasen seuraneitinä tunnettu Helmi Loukasmäki on julkaissut Instagram-sivullaan hekumallisen otoksen.

Kuva on ilmeisesti otettu kesällä, sillä Helmillä on yllään musta toppi, ja auringon säteet näyttävät leikittelevän vaalean kaunottaren kutreilla.

Sulotar poseeraa kuvassa kireissä kiiltonahkahousuissa koivupuun tarjoamassa varjossa. Oikean jalkansa Helmi on koukistanut puun runkoa vasten.

Otos on muokattu muuten värittömäksi, mutta Helmin syliä koristava kangas hehkuu kirkkaanpunaisena Sin City -elokuvan estetiikan tyylisesti.

Lue myös: Mystinen kuva! Nahkaan kietoutunut Helmi Loukasmäki nuppi kourassa

Upea kuva on saanut seuraajat haukkomaan happea.

- Ihan mielettömän seksikäs ja kuuma(kesällä) asu ja jälleen upeet, sun tavaramerkiks muodostuneet, korkeet piikkikorot, seuraaja kuvailee fiiliksiään.

- Onpas siisti kuva helmi, eräs kehaisee.

- Kaunis nuori nainen, kommenteissa ihastellaan.

- Upean kaunis neitonen, yksi hehkuttaa.

- Upea, ihana Lady! toinen tituleeraa.

Lue myös: Danny ja Helmi kiipelissä bensa-asemalla! Paljonpuhuva kuva

Muusikonuransakin käynnistänyt Helmi ilahdutti faninsa kesäkuussa julkaistulla Moi moi vain -kappaleella, joka on uudelleenversiointi Taiskan vuonna 1976 julkaisemasta iloisesta hittikappaleesta.

Myös Danny oli myyty Helmin laulajanlahjoista.

- Hän on hyvin monipuolinen ja lahjakas tekemään eri asioita. Ensimmäisen viikon aikana hänelle tuli jo 150 000 kuuntelukertaa, hän hehkutti taannoin avustajaansa Seiskalle.

Lue myös: Video! Helmin keikkaneitsyys vietiin - Danny rinnalla ensikeikalla: ”Hän on vähän hiljainen tyttö”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »