fbq
Kotimaa
01.09.2022 12:11
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Samuli Edelmann ja Vera Jordanova
Tältä kaunottarelta Samuli Edelmann joi aikoinaan hajuvedet - tuoreet bikinikuvat paljastavat, miltä hän näyttää nykyään
Kotimaa
01.09.2022 12:11
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Viime vuonna ilmestyneessä teoksessa Samuli. Pimeydestä valoon kerrottiin laulaja Samuli Edelmannin suhteesta mallikaunotar Vera Jordanovaan. Kaksikko eli aikoinaan yhdessä Pariisissa, ja kirjassa puitiin yksityiskohtia heidän suhteestaan aina ensikohtaamisesta yhteisiin lomamatkoihin.

Kerrottiinpa teoksessa myös, kuinka suhde tuli päätökseen Pariisissa.

Samuli oli unohtanut, mitä oli tapahtunut. Jotenkin hän oli päätynyt takaisin Veran luo. Hänen kasvonsa olivat veressä ja paita repeytynyt. Oliko joku lyönyt häntä? Oliko hän lyönyt jotakuta? Hän soperteli nyyhkyttäen: ”Mut hakattiin… Mä en tajuu…” Vera talutti Samulin sängylle, haki pyyhkeen, kostutti sen vedellä ja pyyhki verta pois, kirjassa taustoitettiin.

Ryyppyreissu oli vikatikki mallin ja laulajan suhteelle.

Nainen aloitti rauhallisesti, mutta sanat kiihtyivät täydeksi huudoksi: ”Se on jo ihan liikaa, että sä oot jatkuvasti pettänyt mua… Sä joit eilen mun hajuvesiä! Ja nyt sut on hakattu… Sä olet sairas. Mä en jaksa enää.” Samuli nukahti Veran itkuun. Seuraavana päivänä he erosivat, kirjassa kuvailtiin.

Näyttelyä ja mallintöitä

Nykyään Vera, 47, asuu Yhdysvalloissa. Hän oli naimisissa graafikkona työskentelevän Federico Ruizin kanssa, mutta he ovat sittemmin eronneet. Kaksikolla on yksi lapsi.

Vera tunnetaan myös elokuvanäyttelijänä. Hänellä oli rooli esimeriksi vuoden 2007 Hostel: Part II -elokuvassa, joka on Quentin Tarantinon tuottama. Hän on julkaissut kokkausta, muistelmia ja piirroksia yhdistävän keittokirjan.

Veralla on myös uusi poikaystävä, jota hän luonnehtii tuoreessa kuvassa kuumaksi. Uusimman otoksensa hän on julkaissut palmujen katveesta bikineissä, päivitellen kuulumisia syntymäpäivältään.

Lue myös: Nyt on intiimiä! Aku Hirviniemen ja Samuli Edelmannin tanssivideo hämmentää