fbq
Kotimaa
27.05.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto, All Over Press
Vertti Harjuniemi
Muistatko vielä Shirly Karvisen Gladiaattorit-rakkaan? Vertti Harjuniemi kisaa Suomen vahvimman miehen tittelistä - tältä hän näyttää nyt
Kotimaa
27.05.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto, All Over Press

Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu voimamies Vertti Harjuniemi treenaa itseään uskomattomaan kuntoon. Hän nimittäin tavoittelee Suomen vahvimman miehen titteliä.

Lue myös: Suomalaisjulkkiksen hurja muodonmuutos - parhaimmillaan 10 salitreeniä viikossa!

Julkisuudesta melko lailla hävinnyt Vertti julkaisee Instagram-sivullaan hurjia treenivideoita, joissa esimerkiksi siirtelee 360-kiloista rengasta sekä kantaa melkoisia painolasteja.

Kisaan ei olekaan miehen mukaan enää kauaa, ja hän on astumassa taistoon hyvillä mielin.

- 11 viikkoa Suomen Vahvimpaan. Aina oon voittamaan menossa, mutta jotenki tänä vuonna motivaatio on kovempi ku koskaan, Vertti kirjoittaa yhden treenivideon alle.

- Myös all round kondis voima/cardio/paino on paras mitä mulla on koskaan ollu, eli tähän on hyvä lähteä rakentaan, hän kertoilee.

Lue myös: Seiska kurkisti Gladiaattorit-ohjelman kulisseihin: Kroppa joutui koville!

Vertti on seurustellut radiojuontaja Shirly Karvisen kanssa, ja suhteesta uutisoitiin taannoin paljon. Pari erosi vuonna 2018. Shirly viihtyy nykyään poplaulaja Sannin kainalossa.

Lue myös: Shirly Karvisen jättämä Vertti Harjuniemi lähetti somessa jäätävät terveiset ex-rakkaalleen: "En kaipaa vierelleni prinsessaa!"

Vertti nähtiin Gladiaattoreissa Titaanin roolissa.

Lue myös: Gladiaattoreista tuttu Vertti Harjuniemi yllättää – avasi oman kuntosalin: Siihen upposi niin omat kuin lainatut rahat!

Nordic Fitness Expo
Vuoden 2014 Nordic Fitness Expo, hopeamitalin pokannut Vertti kuvassa toinen vasemmalta.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »