fbq
Kotimaa
24.05.2022 17:46
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Instagram
TIS-Jonne
Muistatko pahamaineisen Elämänpeli-Jonnen? TIS-tähti esiintyy somekuvassa tunnistamattomana - kuva!
Kotimaa
24.05.2022 17:46
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Instagram

Temptation Island Suomesta, eli tuttavallisemmin Temppareista muistettava Jonne Sahanen julkaisi muutama päivä sitten Instagramissaan hämmentävän kuvan. 

Aurinkolasit silmillään ja lippalakki päässään olevaa miekkosta ei ole tunnistaa kuvasta samaksi mieheksi kuin tämän esiintyessä Temppareiden kolmannella tuotantokaudella vuonna 2017. 

Elämänpeli-hokemastaan muistettava Jonne otti kyseisen sanan myöhemmin jopa taiteilijanimekseen. Hän julkaisi nimittäin Mr. Elämänpeli -nimellä musiikkia muutama vuosi sitten. Nyt julkaistun otoksen kuvateksti koostuu sekavista lauseista, jotka muistuttavat kappaleen sanoitusta.

Vaikka tää maailma katoais ja kaikki vaa hajoais, universumi osaa höllii kun painaa päät sun pöllii vasten seinää. Mä tunnen sun lämmön kaipuun iholles haikuun. Näkyvää... niin pientä pimeää. Valoa ei tarvita tiedostaaksemme oman sydämen syleilyn halua, sun ajatuksissas maailmain, hei beibi, ainiain, Jonne kirjoittaa kuvatekstissä.

Tiedossa ei ole, onko Jonnelta tulossa uutta musiikkia. Kuvan oheen hän on merkannut aihetunnisteeksi esimerkiksi musiikintuottaja.

Lue myös: Tässä se nyt on: TIS-Jonnen uusi musiikkivideo kokonaisuudessaan - apua!

Jonne
Tällaisena Jonne esiintyi Temppareissa.

Värikäs hahmo

Jonne saapui aikoinaan houkutusten saarelle yhdessä silloisen tyttöystävänsä Sonjan kanssa. Monet katsojat järkyttyivät Jonnen touhuista saarella, kun tämä esimerkiksi meni "leikki-kihloihin" sinkku-Erikan kanssa. Saarelle saapuessaan Jonne oli Sonjan kanssa kihloissa.

Lue myös: Seksiä aluksi, yksin kännäämistä lopuksi - Temptation Island -Jonnen 24h-treffeille nolo päätös! 

Jonnesta tuli kuvausten jälkeen sinkku, kun taas Sonja seurusteli pitkään houkutusten saarelta löytämänsä sinkku-Miikan kanssa. Seiska uutisoi Sonjan ja Miikan erosta viime vuonna.

Lue myös: Unelmaparin yllätysero! TIS-Sonjan avoliitto Miikan kanssa päättyy: "Elämässä on tapahtunut isoja muutoksia"

Jonne ja Sonja
Jonnen ja Sonjan suhde päättyi viimeisellä iltanuotiolla.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »