fbq
Kotimaa
05.01.2022 21:35
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: AOP, Instagram
Kasper Björkqvist
Muistatko Amanda Harkimon somekohun? Kasper Björkqvist on nyt uusi suomalainen NHL-tähti - kuvankaunis tyttöystävä kannustaa!
Kotimaa
05.01.2022 21:35
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: AOP, Instagram

Suomi on voittanut yhteensä neljä kertaa alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden jääkiekossa. Kolmas mestaruus osui vuodelle 2016, jolloin kisat järjestettiin Helsingissä. Kovana lätkämimminä tunnetulle Amanda Harkimolle kävi kisojen aikana koominen moka, kun hän merkkasi somessa julkaisemaansa kuvaan Jesse Puljujärven nimen. Kuvassa Amandan kanssa hymyilevä kiekkosankari oli kuitenkin eri mies, nimittäin Kasper Björkqvist.

Amanda Harkimo
Amanda Harkimo suhtautui kohuun huumorilla.

Lue myös: Amanda Harkimo juhli mm-kultaa railakkaasti: Hän on suosikkipelaajani!

Nyt Kasper on 24-vuotias NHL-pelaaja, joka on päässyt pelaamaan maailman arvostetuimassa kiekkoliigassa Pittsburgh Penguins -joukkueessa. Kiekkoilija pelasi ensimmäisen ottelunsa sunnuntaina (2.1.) San Jose Sharksia vastaan. Tuolloin debytantti teki ensimmäisen maalinsa heti ensimmäisessä erässä. Huikeasta suorituksesta oli innoissaan varmasti myös Kasperin kuvankaunis Christa-rakas, jonka kanssa kiekkokarpaasi julkaisi yhteiskuvan jouluna.

Jääkiekkotoivomme ei ole kaikista ahkerin somettaja, mutta vuonna 2019 julkaistusta videosta huomaa miehen hurjan fysiikan.

Kehityksessä on tuskin ainakaan takapakkia tullut, joten lihaksikkaalla kropalla kehtaakin rymistellä taalakaukaloissa.


Seuraavaksi Kasper on kaukalossa Suomen aikaan torstain vastaisena aamuyönä, kun Pittsburgh Penguins kohtaa St. Louis Bluesin kotonaan.