fbq
Kotimaa
05.04.2022 19:02
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press & Instagram
Barkov ja Doroshina
Muistatko Aleksander Barkovin exän Maria Doroshinan? Vaalealla povipommilla jo 2,2 miljoonaa Instagram-seuraajaa - tältä hän näyttää nyt!
Kotimaa
05.04.2022 19:02
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press & Instagram

Florida Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov on ollut yksi kuluvan NHL-kauden suurimpia tähtiä, kun hän on johdattanut joukkueensa aivan sarjan kärkikahinoihin. Barkov, 26, on kerännyt kauden aikana pelaamissaan 56 ottelussa jo peräti 72 tehopistettä (33 maalia ja 39 syöttöpistettä), ja hän on liigan pistepörssissä 20 parhaan pelaajan joukossa.

Kiekollisten ansioidensa lisäksi myös Barkovin parisuhde-elämää on seurattu tiiviisti erityisesti Seiskan sivuilla. Barkovin naiskuviot nousivat otsikoihin vuonna 2016, kun Seiska paljasti hänen suhteensa venäläismalli Maria Doroshinan, 26, kanssa. Keväällä pariskunta muutti jopa yhteen, kun Maria kantoi tavaransa Aleksanderin kotiin Boca Ratonissa, Floridassa.

Lue myös: Aleksander Barkovin ja povipommi Maria Doroshinan suhde syvenee: muuttivat saman katon alle - katso kuva kotitalosta!

Aleksander ja Maria ehtivät seurustella vain vajaat kaksi vuotta, sillä huhtikuussa 2018 Seiska uutisoi parin eronneen. Jo ennen parisuhteen päättymistä Maria vetäytyi hiljaiseloon somesta, ja palasi sosiaaliseen mediaan vasta syksyllä 2018 oltuaan yli vuoden poissa Instagramista.

Lue myös: Oho, Aleksander Barkov ja povipommi Maria Doroshina: Yllätysero!

Eron jälkeen Maria muutti Floridasta New Yorkista ja rakensi elämänsä Isossa Omenassa uudelleen.

Vuonna 2019 hän vetäytyi uudelleen Instagramista, ja sen jälkeenkin hän on toisinaan tyhjentänyt sometilinsä kokonaan, vain palatakseen myöhemmin kovalla rytinällä takaisin.

Lue myös: Huh, mikä näky! Aleksander Barkovin exä Maria Doroshina palasi Instagramiin vuoden tauon jälkeen - tältä hän näyttää nyt!

Viime aikoina Maria on ollut Instagramissa varsin aktiivinen, ja hän on palauttanut kuvapalveluun myös aiemmin piilottamansa päivitykset takavuosilta.

Maanantaina Maria teki päivityksen newyorkilaishotellista, jossa hän oli viettämässä iltaa. Uusissa peiliselfie-kuvissa Maria poseeraa punaisessa cocktail-mekossa, joka korostaa vaalean povipommin muhkeita muotoja.

- Tiedät viettäneesi hauskan illan, kun sinulla ei ole yhtään kuvaa siitä, Maria tarinoi päivityksessään.

Lue myös: Alexander Barkovin seksipommi-exältä uskomaton herutuskuva: Maria Doroshina yrittää saada seuraajamäärät nousuun häkellyttävän paljastavalla otoksella - katso!!

Ulkonäöllisesti Maria ei ole vuosien saatossa juurikaan muuttunut, sillä vaaleat hiukset ja suuret silikonirinnat ovat edelleen tunnuspiirteitä New Yorkissa asuvalle venäläiskaunottarelle.

Lue myös: Aleksander Barkovin ex-heila Maria Doroshina palasi someen pitkän tauon jälkeen: heti tissit tiskissä - kuvat!

Sosiaalisessa mediassa Marialla menee joka tapauksessa hyvin, sillä hänellä on tällä hetkellä peräti 2,2 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Hän jakaa faneilleen usein iloisia kuvia arjesta ja juhlasta eri puolilta Yhdysvaltoja.

Lue myös: Kesäkuuma! NHL-tähti Aleksander Barkovin exän Maria Doroshinan superuhkea toimistotyyli lyö ällikällä - katso seksikäs kuva!

 

Kuvamateriaalista päätellen Maria tekee edelleen ahkerasti mallin töitä, sillä kuvavirrassa on useita ammattikuvaajien tallentamia poseerauksia.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »