fbq
Kotimaa
18.02.2022 05:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Suomen Jääkiekkoliitto, Instagram
Marko anttila
Mörkö-Marko Anttila riutui olympialaisissa eristyksessä - onneksi perhe tukee kisareissulla: ”Vaikka aikaeroa onkin jonkin verran”
Kotimaa
18.02.2022 05:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Suomen Jääkiekkoliitto, Instagram

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue kohtaa tänä aamuna Slovakian Pekingin olympialaisten välierässä. 

Pelaajat matkustivat jo helmikuun alussa Kiinaan. Koronapandemian takia olympiaurheilijat eivät saa liikkua kovinkaan vapaasti kisapaikalla. Suurimmaksi osaksi urheilijat viettävät aikaa majoituspaikassaan.

Jääkiekkosankari Marko Anttila, 36, kertoi Seiskalle, miten hän aikoo viettää vapaa-aikansa niin sanotussa leirikuplassa. Olosuhteet tulivat tutuksi, sillä koronatartunnan takia "Mörkönä" tunnettu laituri joutui kisapaikalla eristykseen turnauksen alussa.

- Yritän mahdollisimman paljon katsella myös muita lajeja. Varsinkin hiihto ja ampumahiihto kiinnostavat kovasti, ja niitä seuraan muutenkin paljon, hän paljastaa.

Lue myös: Leo Komarov kaipaa perhettään – tällaisen ratkaisun Leijonat-legenda keksi

Marko kertoi olevansa myös ahkera lukija. 

-  Otin mukaan muutaman kirjan, hän mainitsee.

Hän on naimisissa Heidi Anttilan kanssa, ja heillä on yksi yhteinen lapsi. Perhe on Markolle tärkeä, ja hän pitää heihin ahkerasti yhteyttä myös pelireissullaan.

- Tulee soiteltua heillekin, vaikka aikaeroa onkin jonkin verran. Nykypäivänä se on aika helposti tehty, kun on kaikki WhatsApp-sovellukset ja niitä muita, hän totesi iloisesti.