fbq
Kotimaa
08.08.2022 19:30
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Kerttu Niskanen
Miten herkkä kuva! Tältä Kerttu Niskanen näytti häissään
Kotimaa
08.08.2022 19:30
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Hiihtäjä Kerttu Niskanen, 34, viettää pumpulihääpäivää yhdessä ex-maastohiihtäjä Juho Mikkosen, 31, kanssa. Hän julkaisi herkän kuvan Instagram-tilillään.

Lue myös: Hiihtosankari Kerttu Niskanen: Olemme Iivon kanssa taviksia!

– Hyvää 2-vuotishääpäivää rakkaani, Kerttu kirjoittaa kuvatekstissään sydämen kera. 

Kuvassa pariskunta istuu valkoisella penkillä nojaten vanhaa ladon seinään. Juholla on yllään tyylikäs ruskea puku ja Kertulla kaunis pitsinen hääpuku pitkällä laahuksella. Kuvassa näkyy myös Kertun upea hääkimppu.

Julkaisu on kerännyt rutkasti onnentoivotuksia. Esimerkiksi Kertun sisko, muotisuunnittelija Katri Niskanen, kommentoi julkaisua sydämin.

Lue myös: Rajuja taisteluja! Kerttu ja Iivo Niskanen sisuuntuivat keskinäisestä kilpailusta – ”Tympäisi oikein kunnolla, jos toinen pärjäsi”

Kerttu ja Juho viettivät vuosipäivää 1. toukokuuta. Tänä vuonna heillä tuli täyteen 17 vuotta yhteistä taivalta. Vuokatissa asusteleva pari meni kihloihin vuonna 2010.

Kerttu tunnetaan maastohiihtäjänä, jolla on taskussaan jo peräti neljä olympiamitalia. Juho puolestaan lopetti ammattihiihtäjän uransa viime vuoden keväällä. Hän ryhtyi vuonna 2019 Kertun henkilökohtaiseksi valmentajaksi.

Lue myös: Jo 17 vuotta yhdessä! Kerttu Niskanen julkaisi romanttisen kuvan Juho-rakkaansa kanssa – katso!