fbq
Kotimaa
30.03.2022 18:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
milla partanen
Missi Milla Partanen joutui ikävän nettihuijauksen uhriksi - menetti rutkasti rahaa ja varoittaa nyt muita
Kotimaa
30.03.2022 18:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Miss Helsinki 2021 -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa Milla Partanen, 21, joutui ikävän nettihuijauksen kohteeksi ja haluaa nyt varoittaa muita asiasta.

Milla jakoi tapahtumaketjun eilen tiistaina (29.3.) Instagram-tilinsä 24 tuntia näkyvissä tarinoissaan, jossa hän kertoi aamunsa olleen "niin säätöä, ettei mitään rajaa".

Lue myös: Miss Helsinki -perintöprinsessa Milla Partasen onnettomuus pakotti hänet luopumaan intohimostaan: ”Se oli tosi rankkaa” - näin hän selvisi

Milla kertoi varanneensa edellisenä iltana lomalennot, jotka hän oli maksanut Momondo-matkahakusivuston kautta, joka ohjasi sivut kuitenkin Tripmonster-nimiselle sivustolle. 

- Sivu näytti ihan normaalilta ja sieltä tuli heti tilausvahvistuskin perään. Tässä vaiheessa ei todellakaan käynyt mielessä, että ois kannattavaa googlettaa yrityksestä, Milla kirjoittaa somessa ja kertoo yleensä käyttävänsä suoraan Finnairia, mutta päätyi tällä kertaa edullisempaan vaihtoehtoon.

Milla fiilisteli olleensa tuolloin niin onnellinen, ettei saanut edes unta, sillä odotti niin kovasti tämän viikon reissua.

- No aamulla, kun herään katon sähköpostia, johon on tullut tällainen viesti... "Tilaus on peruttu. Maksa 110 euroa lisää niin saat tilauksen takaisin. Maksu pitää olla viimeistään 11:59 tänään."

miss helsinki
Milla Partanen sijottui 1. perintöprinsessaksi Miss Helsinki -finaalissa 2021. Voittajaksi kruunattiin Oona KomiMaria Shcherbina oli 2. perintöprinsessa.

"Mitä helvettiä"

Yllättävä tilanne sai Millan mietteliääksi.

- Tässä vaiheessa vaan mietin, että mitä helvettiä. No aloin sitten googlettaa Tripmonster kokemuksia ja koko netti täynnä valituksia kyseisestä yrityksestä. Ihmiset kertonut, että ne huijaa rahaa eikä lähetä koskaan lentolippuja tai sitten tekee samalla tavalla ja pyytää lisää rahaa.

Lue lisää: Miss Helsinki -kaunotarten pikkujouluissa ei jarrutella – katso video missien juomapelistä!

Mitä tästä opin?

Siinä vaiheessa missi kertoo olleensa tosi surullinen.

- Ärsytti ja harmitti ihan sikana. Mulla oli ensinnäkin hirveä kiire pakolliseen menoon. Soitin paniikissa mun pankkiin, mitä pitää tehdä. Sieltä neuvottiin kuolettaa kortti ja täyttää netissä lomake, jolloin ne alkaa selvittää tätä, Milla kirjoittaa.

Lue myös: Missikaunotar Milla Partanen teiniaikojen kotibileistä: Yritin kuulostaa selvältä – ”Kuuluisa oksu lensi”

Hän ei myöskään löytänyt asiakaspalvelunumeroa huijaussivustolle, ja haluaa nyt varoittaa somessaan muita lentolippujen ostamisessa.

- Mitä tästä siis opin; Osta ainoastaan lentoyhtiöiden kautta lennot. Haluun myös jakaa tän tänne ihan sen takia, että varotan muita tällaisista.

Lopuksi Milla kertoo varanneensa uudet lennot suoraan lentoyhtiön kautta.

- Kaiken säädön ja pettymyksen jälkeen kaikki on nyt ihan hyvin. Mutta onneks toiki on "vaan" rahaa. Elämässä sattuu ja tapahtuu isompiakin asioita.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »