fbq
Kotimaa
12.11.2022 16:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Metti Forssell
Metti Forssellilta ruskettunut uimapukukuva - kädessä killuu ökykello
Kotimaa
12.11.2022 16:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Suomen Beckhameiksikin tituleeratut Mikael ja Metti Forssell elävät varsinaista luksuselämää.

Pariskunta perheineen lomailee parasta aikaa Kanariansaarten suosikkikohteessa Teneriffalla. Metti on ikuistanut sosiaaliseen mediaan esimerkiksi matkalla kohtaamiaan upeita maisemiaja häikäiseviä auringonlaskuja.

Lue myös: Metti ja Mikael Forssell juhlivat pronssihääpäiväänsä - muistatko vielä pariskunnan kiihkeän kielisuudelman? Kuvat hulppeista seurapiirihäistä!

Tuoreessa Instagram-kuvassa Metti paistattelee päivää tyylikkään simppeli, yksiolkainen uima-asu yllään. 

- Elämä on parempaa uima-altaalla, Metti kirjoittaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

Päivettyneen Metin rannetta koristaa otoksessa upea Rolex Daytona. Hänen ei tarvitse pelätä uiskentelua, sillä Rolex lupaa sen kestävän vettä aina 100 metriin saakka.

Lue myös: Viikon ikäisen vauvan äiti Metti Forssell harmittelee: "Olin jo kerinnyt unohtaa"

Rolexin Daytona maksaa käytettynä on yli 20 000 euroa. Mallia on vaikea löytää, sillä sen tuotanto on ollut kautta aikain erittäin rajallista. Daytona oli alun alkujaan melko epäsuosittu, joten sitä valmistettiin hyvin pieni määrä.

Vaikka Daytonan suosio kasvoi, Rolex päästi markkinoille vain rajallisen määrän kelloja. Eritoten vintage-Daytonat ovat äärimmäisen harvinaisia, ja vaikka uudemman mallin hankkiminen on helpompaa, ei sekään ole lasten leikkiä.

Lue myös: Tällainen on Robin Packalenin uskomaton kellokokoelma

Metti ja Mikael saivat perheenlisäystä elokuussa. Pariskunnan kolmas lapsi sai kasteen lokakuun puolessa välissä, ja nimeksi siunautui Ellen Charlotte. Metti ja Mikael menivät naimisiin vuonna 2014. 

Lue myös: Metti ja Mikael Forssellin kolmas lapsi sai merkityksellisen nimen − näin pariskunnan poika purki pitkästymistään kirkossa