fbq
Kotimaa
03.03.2022 18:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Piritta Hagman
Me Naiset: Piritta Hagman sivaltaa Nikkeä: "Järjestely on toiminut aika paljon minun sitkeydelläni"
Kotimaa
03.03.2022 18:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Fysioterapeutti Piritta Hagman, 42, kertoo tuoreessa Me Naisten haastattelussa avoimesti erostaan jääkiekkoilija Niklas Hagmaniin. Pariskunta erosi loppuvuodesta 2018. Heillä on kolme yhteistä lasta.

Piritta kertoo Me Naisille, että he ovat Niklaksen kanssa päätyneet järjestelyyn, jossa asuvat itse vuoroviikoin perheen vanhassa kodissa lasten kanssa. Näin lasten ei tarvitse vaihtaa kodista toiseen.

- Tuskin tämä ikuisesti jatkuu näin. En tiedä, uskallanko sanoa ääneen, mutta kyllä järjestely on toiminut aika paljon minun sitkeydelläni, Piritta sanoo.

Hän ei ole koskaan halunnut erottaa lapsia isästään. Ex-pariskunnan välit ovat olleet vaihtelevat, mutta molemmat ovat voineet tukeutua toiseen pahan paikan tullessa.

- Jotta tällaisen kuvion saa onnistumaan, pitää olla halu auttaa toista, Piritta kertoo lehdessä.

Lue myös: Iholla: Piritta Hagman murtuu kyyneliin: "Nikke ei halua mua sinne"

Erosta on seurannut muutakin, kun vuoroviikottelu lasten kanssa. Osa Piritan ystäväpiiristä on kadonnut. Piritta on sivunnut aihetta myös Iholla-ohjelmassa.

– Nikke ei halua mua tällä hetkellä sinne. Herranjumala tuntuu pahalta, Piritta itki ohjelmassa, kun jäi ilman kutsua kummityttönsä syntymäpäiväjuhliin.

– Se on yksi syistä, miksi ihmiset eivät halua erota, kun se jakaa ystäväpiiriä. Tuntee olonsa tosi hylätyksi. Ihan niin kuin olisi tehnyt jotain väärin, Piritta kommentoi ohjelmassa.

Lue myös: Piritta Hagman avautuu uupumuksestaan Iholla-sarjassa: "Olin väsynyt ja nääntynyt"

Piritta on joutunut hyvästelemään tapahtumia, joissa on tottunut käymään koko aikuisikänsä. Hän on tottunut käymään esimerkiksi Bermuda-tennisturnauksessa ja julkkisten hyväntekeväisyystapahtumissa Helsingin Kalastajatorpalla.

Hänen on ollut pakko opetella päästämään irti.Lue myös: ”Antaudu nautinnolle” - Piritta Hagman julkaisi aistikkaan sänkykuvan: avautuu tärkeästä aiheesta