fbq
Kotimaa
10.08.2022 10:44
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus
Martina Aitolehti
Martina kuvailee uutuuskirjassaan ex-rakastaan: surffarirentun habitus, Colgate-mainoksen hammasrivi… - arvaatko kenestä on kyse?
Kotimaa
10.08.2022 10:44
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus

Martina Aitolehti kuvailee uutuuskirjassaan Martina – Taistelija (WSOY, toim. Hippo Taatila), kuinka hän ihastui Stefan ”Stefu” Thermaniin.

- Kalifornialaisen surffarirentun habitus, Colgate-mainoksen hammasrivi, järkähtämättömän itsevarma katse, vaaleat vahvat hiukset, kirjassa kuvaillaan.

Kirjassa kerrotaan, että seurustelun alkuvaiheessa Stefu oli ”persaukinen” ja asui vielä vanhempiensa luona. Suhteen alussa elettiin Martinan rahoilla, mutta pian Stefu alkoi kerryttää omaisuuttaan.

Martina Aitolehti
Martina ihastui Stefun surffarityyliin.

- Meidän eka vuosi me oltiin niin kuin paita ja perse, yhteen muuttamisen jälkeen Stefun menojalka alkoi vipattaa, kirja kertoo.

Riitaisa pariskunta erosi lopulta keväällä 2020, kun Stefu lähti Martinan ex-ystävän Sofia Belórfin matkaan. Kirjassaan Martina ei mainitse Sofiaa nimeltä.

Martina Aitolehti
Sofia ja Niko Nousiainen menivät naimisiiin vuonna 2012. Tuolloin Martina, oik., oli Sofian yksi kaasoista. Martina oli häissä raskaana Stefu Thermanille. Nikon bestman-kööriin kuului Esko Eerikäinen, vas. Myöhemmin Sofia alkoi seurustella Stefun kanssa, mutta tämäkin suhde on jo historiaa.
 

Jostain syystä Martina ei mainitse kirjassaan kuin vain muutaman ihmissuhteen.

Esimerkiksi ex-jääkiekkoilja Hannu Pikkaraista Martina ei mainitse, vaikka pariskunta suunnitteli jopa perheenlisäystä, kuten he kertoivat Me Naiset -lehdelle.

Martina Aitolehti, Hannu Pikkarainen
Vielä tovi sitten Martina ja Hannu Pikkarainen lenkkeilivät sulassa sovussa, mutta elämäkerrassaan Martina ei mainitse Hannua sanallakaan.

Kursivoidut kohdat ovat lainauksia Martina - Taistelija -kirjasta.