fbq
Kotimaa
23.03.2023 18:30
Teksti: Hilla Ojala|Kuvat: Seiskan arkisto
Victoria

Maajussi-Victoria ja Victor - ero!

Kotimaa
23.03.2023 18:30
Teksti: Hilla Ojala|Kuvat: Seiskan arkisto

Maajussille morsian tv-ohjelmassa toisiaan kohtaan kipinän löytänyt pariskunta Victoria ja Victor ovat eronneet. Asiasta uutisoi MTV Uutiset.

Lue myös: Maajussi-Victorialla tausta eroottisena tanssijana - näin hän reagoi kysymykseen aiheesta

Maajussi-Victoria kertoi eron tapahtuneen ilman sen kummempia sekaannuksia. Victorian mukaan pariskunta erosi vuodenvaihteen aikoihin.

- Emme ole yhdessä enää.

Lue myös: ”Minulla on hyvä kehonhallinta” Maajussille morsian -ohjelman Victoria avoimena eroottisesta tanssitaustastaan

Syynä erolle toimi muunmoassa pariskunnan asuinpaikkojen suuri välimatka. Ero ei Victorian mukaan kuitenkaan koskettanut osapuolia kovinkaan paljoa.

- Victor asui Ahvenanmaalla ja minä Laitilassa, niin se suhteen ylläpitäminen sitten pikku hiljaa vain jäi. Meillä on niin erilainen arkirytmi. En usko, että se oli kummallekaan kova paikka. Se meni jotenkin aika luonnollisesti eikä siihen liittynyt mitään draamaa, Victoria kertoi MTV Uutisille. 

Lue myös: Upea morsian! Maajussi-Paavo vei Ellinsä vihille - taustalla vauvaskandaali

Victoria pyörittää omaa puutarhamyymäläänsä Laitilassa. Kiireinen Victoria kuitenkin kertoo olevansa avoin uudelle suhteelle, jos sellainen vain löytyy.

– Olen aina ollut avoinna sille, että jos sellainen sopiva ihminen tulee vastaan, niin aina voin tutustua ja katsoa, millainen ihminen on kyseessä.