fbq
Kotimaa
01.03.2022 15:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Maajussi-Kalle

Maajussi-Kallen morsian Niina lähti hakemaan parisuhdetta, mutta saikin pari suhdetta - tästä on kyse

Kotimaa
01.03.2022 15:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Maajussille morsian -ohjelman 14. tuotantokaudelta tutun Kalle Hanhijärven morsianehdokas ja nykyinen kumppani Niina Wunsch on jakanut Instagramissa sydäntälämmittävän päivityksen, jossa hän nauraa kolmen ystävänsä kanssa.

- Kuvausten jälkeen matka on jatkunut muidenkin kuin Kallen kanssa, löysin nimittäin tällaisia upeita ystäviä sieltä! hän kirjoittaa kuvan alle.

Kuvassa Niinan kanssa hekottavat Pirjo, Heidi ja Elina, jotka kaikki olivat ohjelmassa Kallen morsianehdokkaita ja siis myös Niinan kilpakumppaneita. Naisten välillä kukoistaa nykyään rakastava ystävyys.

- Pirjo kiteytti tän mahtavasti: ”Lähdettiin hakemaan parisuhdetta, mutta saatiinkin pari suhdetta”. Vaikka rakkaus onkin ihanaa, niin tällaiset ystävät ne vasta onkin, Niina hehkuttaa kavereitaan.

Ystäväporukka on touhunnut paljon yhdessä.

- Käytiin eilen aloittamassa viikonloppu äänimaljarentoutuksessa, jonka jälkeen jatkettiin iltaa omalla maljarentoutuksella ja nauruterapialla. Ai että mitä tyyppejä nää on! Niina iloitsee.

Lue myös: Maajussille morsian: Kalle hukuttaa puolisoehdokkaansa suudelmiin - Vastarakastunut pari ei pysty pitämään näppejä erossa toisistaan! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niina Wunsch (@niinawunsch)

Julkaisun kommenteissa naisten välistä aitoa ystävyyttä ihastellaan.

- Voi ihana tuo ilo ja riemu välittyy kuvasta hyvin. Ystävyys on parasta, kommenteissa lausutaan.

- Ihana lukea näin positiivisia asioita, eräs toteaa.

- Parisuhde tai pari suhdetta, kuka näitä laskee. Rakkautta ei voi olla liikaa tässä hullussa maailmassa, ystävyksistä Pirjo kommentoi kuvaan.

Lue myös: Maajussi-Kalle avaa ohjelmaan osallistumisensa taustoja: "Parisuhde meni poikki"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niina Wunsch (@niinawunsch)