fbq
Kotimaa
17.03.2023 13:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Taneli Mustonen & Milla Brygger.
Luokkakokous-ohjaajan shokkiero! Jari Komulaisen satumaisen kaunis Milla-tytär vapautui sinkkumarkkinoille – 17 vuoden ikäero oli liikaa?
Kotimaa
17.03.2023 13:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Useita hittielokuvia ohjannut elokuvaohjaaja Taneli Mustonen, 45, ja liikemies Jari Komulaisen tyttärenä tunnettu Milla Brygger, 28, ovat eronneet. Seiskan tietojen mukaan pariskunnan suhde sammui jo viime vuoden puolella.

Eroa voi pitää yllättävänä, sillä Milla ja Taneli vaikuttivat viihtyvän hyvin yhdessä. Kaksikon lähipiiristä tihkuneiden tietojen mukaan kumpikin on ollut kiireinen tahoillaan, mutta eroon ei kuitenkaan liity sen kummempaa dramatiikkaa.

– Lopulta he ajautuivat pisteeseen, jossa ero oli järkevin vaihtoehto. Olihan se alusta asti tiedossa, että heillä oli 17 vuoden ikäero. Se voi olla osaltaan vaikuttanut heidän tekemäänsä ratkaisuun, Seiskalle muotoillaan.

Lue myös: Luokkakokous 2 ja Se mieletön remppa -elokuvat ohjannut Taneli Mustonen hakee avioeroa

Tapahtuma-alalla työskentelevä Milla Brygger, 28, on vapautunut sinkkumarkkinoille.
Tapahtuma-alalla työskentelevä Milla Brygger, 28, on vapautunut sinkkumarkkinoille.

Seiska paljasti parisuhteen

Seiska jysäytti julki Millan ja Tanelin suhdepommin vain kaksi vuotta sitten. Romanttinen kuvio oli alkanut paljastua jo alkuvuodesta 2021, kun Taneli julkaisi Instagramissa hempeän yhteiskuvan itseään 17 vuotta nuoremman Millan kanssa.

Lue myös: Suhdeyllätys! Luokkakokous-ohjaaja Taneli Mustonen seurustelee takavuosien kohujulkkiksen tyttären kanssa – 17 vuoden ikäero televisiosta tuttuun kaunottareen!

Kotimaisten elokuvantekijöiden eturiviin rynnistänyt Taneli oli eronnut vaimostaan vasta vuotta aiemmin. Pariskunta oli jättänyt avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen tammikuussa 2020, ja pian sen jälkeen alkoi tapahtua.

– Taneli ja Milla tapasivat toisensa töiden kautta. Ei siinä sitten kauan mennytkään, kun Amorin nuolet alkoivat sinkoilla. Kyyhkyläiset alkoivat seurustella vasta Tanelin eron jälkeen, lähipiiristä korostettiin tuolloin Seiskalle.

Joensuulainen Taneli Mustonen on ohjannut muun muassa Luokkakokous-kassamagneetteja.
Joensuulaislähtöinen Taneli Mustonen, 45, on ohjannut muun muassa Luokkakokous-kassamagneetteja.

Elokuvia ja telkkaria

Joensuulaislähtöinen Taneli on tehnyt ainakin kassavirtojen perusteella kohtuullisen menestyksekästä uraa elokuvaohjaajana. Hänen ansioluettelostaan löytyy katsojia kiinnostaneet Luokkakokous 1 & 2, Se mieletön remppa ja Twin – paha kaksonen.

Milla taas tuli tunnetuksi syksyllä 2019 MTV3-kanavan Perttu – tehtävä Kiinassa -ohjelmasta. Sujuvasti mandariinikiinaa puhuva Milla tähditti kyseisestä sarjaa yhdessä isänsä Jari Komulaisen ja BB-voittaja Perttu Sirviön kanssa.

Seiskassa Milla esiintyi ensi kerran jo vauvana, kun hänen vanhempansa Jari Komulainen ja Minna Brygger antoivat aviisillemme haastattelun. Pari vuotta myöhemmin pariskunta erosi ja Jari alkoi seurustella Anitra Ahtolan kanssa.

SEISKA 19/1995 Jari-isä ja Milla ovat olleet yhdessä Seiskassa jo 24 vuotta sitten. Tuolloin mukana oli myös äiti Minna Brygger.
SEISKA 19/1995 Milla Brygger esiintyi Seiskan sivuilla jo 28 vuotta sitten. Pientä tyttövauvaa pitelivät sylissään isä Jari Komulainen ja äiti Minna Brygger.

Satumaisen kaunis

Monien tv-katsojien harmitukseksi Millaa ei ole juuri näkynyt telkkarissa syksyn 2019 jälkeen. Satumaisen kaunis kosmopoliitti hämmästytti Perttu – tehtävä Kiinassa -ohjelmassa myös sujuvalla kiinan kielen taidollaan.

Lue myös: Televisiossa ihastuttava Jari Komulaisen Milla-tytär paljastaa: Markus Selin on kummisetäni!

– Opin kielen taksikuskeilta ja kaupan kassoilta. Minun oli pakko pärjätä, sillä opiskelin sikäläisessä lukiossa, jossa vain harva puhui englantia, nykyään tapahtuma-alalla työskentelevä Milla kertoi aiemmin Seiskalle.

Seiska ei useista yrityksistä huolimatta tavoittanut Taneli Mustosta tai Milla Bryggeriä kommentoimaan eroaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 米拉 (@millabrygger)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 米拉 (@millabrygger)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 米拉 (@millabrygger)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 米拉 (@millabrygger)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 米拉 (@millabrygger)