fbq
Kotimaa
20.01.2022 08:00
Teksti | Kuvat: Seiskan Toimitus
ZmartaZmarta
Lue tositarina tuhansien eurojen säästöstä lainassa. Onko sinulla varaa olla kilpailuttamatta lainojasi?
Kotimaa
20.01.2022 08:00
Teksti | Kuvat: Seiskan Toimitus

Kerromme tositarinoita asiakkaidemme kokemuksista. Ymmärrettävästi kaikki asiakkaamme eivät halua esiintyä omalla nimellään, mutta tässä kuvatun kaltaisia asiakaskokemuksia Zmartalla on joka päivä. 

Päivi (nimi muutettu) halusi kilpailuttaa aikaisemmin hankkimansa lainan ja tarkistaa voisiko hän korvata sen halvemmalla lainalla. Vanhaa lainaa oli jäljellä 23 000 €. Kuukausierä oli Päivin mielestä suunnilleen sopiva, mutta hän halusi tarkistaa voisiko hän saada alhaisemman koron ja pienentää näin lainan kokonaiskuluja.

Päivi googlasi ensin erilaisia pankkeja ja lainaajia, mutta huomasi pian miten paljon aikaa siihen meni. Ja miten vaivalloista hakemusten tekeminen erikseen joka paikaan oli.

- Päätin sitten hakea lainaa Zmartan kautta. Minut vakuutti se, että heidän kauttaan sain kontaktin useaan lainaajaan yhdellä hakemuksella.

Hakemuksen tekemiseen kului pari minuuttia, ja ensimmäiset tarjoukset tulivat muutamassa minuutissa. Päivi kuitenkin odotti iltaan asti, kunnes kaikki tarjoukset olivat saapuneet. Sitten olikin aika vertailla tarjouksia. Ja yllättyä iloisesti.

- En olisi ikinä uskonut että säästö voi olla näin paljon, riemuitsee Päivi.

Tee hakemus, ja katso miten paljon sinä voit säästää lainakuluissa.

Lainan kokonaiskulu pieneni noin 4 000 € mikä on todella paljon 23 000 € lainalle.

Kuukausierä pieneni sinällään kohtuulliset 20 €, mutta maksuaika lyheni merkittävästi kahdella vuodella.

- Meillä on joka päivä asiakkaita jotka säästävät merkittäviä summia kilpailuttamalla vanhoja lainojaan. Tosin näin isoa säästöä ei ihan joka päivä synny, kertoo Zmartan lainaneuvoja Tiia.

- Tärkeää lainojen vertailussa on sekä kokonaiskulut ja että kuukausimaksu. Moni etsii vain mahdollisimman alhaista kuukausimaksua, mutta silloin lainan kokonaiskulut saattavat nousta. Tasapaino näiden kahden tekijän välillä on tärkeä löytää, jatkaa Tiia.

Lainojen kilpailuttaminen on sinällään yksinkertainen prosessi. Kaikki alkaa lainahakemuksen tekemisellä, jonka jälkeen voi rauhassa katsoa saadut lainatarjoukset ja valita sopivimman. Ja jos apua tarvitsee, sitä Zmartalta myös saa.

- Olen todella tyytyväinen. Sain Zmartalta puhelimitse neuvoja. Zmartan lainaneuvojan vinkistä olin myös suoraan lainanmyöntäjään yhteydessä, kun halusin vielä keskustella lainasummasta ja miettiä sopivaa maksuaikataulua, kertoo Päivi.

Päivi suositteleekin mielellään Zmartalta saamaansa palvelua ja neuvoja lainahakemuksen suhteen myös muille.

- Toki tuo säästö oli ykkösasia, mutta tykkäsin myös palvelusta todella paljon. Kovin monesta paikasta ei saa nykyaikana henkilökohtaista palvelua, kertoo Päivi.

Onko sinulla varaa olla kilpailuttamatta lainaa?

Tee hakemus täällä, ja katso miten paljon sinä voit säästää lainakuluissa.

Tietoa Zmartasta

Zmartan avulla vertailet helposti lainoja kuluttajille tai yrityksille sekä sähköä. Zmartan palvelu on nopea jotta sinulle jää aikaa harkita. Zmartan avulla lainankilpailuttaminen on vaivatonta, sillä yhdellä hakemuksella tavoitat yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Lainojen ja sähkön kilpailuttaminen Zmartan kautta on ilmaista etkä myöskään sitoudu kilpailuttamisella mihinkään.