fbq
Kotimaa
13.06.2022 15:27
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Pauliinan kotialbumi
Love Island -Pauliina
Love Island -kaunotar Pauliina rakastui! Suhde alkoi Instagramin yksityisviesteillä
Kotimaa
13.06.2022 15:27
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Pauliinan kotialbumi

Lempi leiskuu! Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu Pauliina, 28, on tavannut omien sanojensa mukaan mielenkiintoisen miehen. Alun perin mysteerimies lähestyi häntä Instagramin yksityisviesteillä ja sen jälkeen LIS-kaunotar on jatkanut yhteydenpitoa.

Lue myös: män sinkkukaunottaren löydät nyt Tinderistä: tällaista kumppania äskettäin eronnut Love Island -Pauliina etsii

Pauliina paljastaa Seiskalle mysteerimiehen olevan vaalea. Hän ei ole LIS-kaunottaren mukaan julkisuudesta tuttu. Tuoreesta suhteesta huolimatta rakkaudenosoituksia jaellaan silti. 

– Meillä on perusarkista huomioon ottamista. Olen tehnyt ruokaa hänelle, Pauliina kertoo Seiskalle. 

Lue myös: Love Island -pari Pauliina ja Sami: Ero!

Pauliina kertoo Seiskalle karkaavansa Kreikkaan lomamatkalle muutaman viikon kuluttua. Mysteerimies ei kuitenkaan lähde mukaan, vaan Pauliina lähtee ypöyksin etelän lämpöön. Suunnitelmissa Pauliinalla on lukea ja kuunnella äänikirjoja sekä nauttia auringosta.

– Juoksen uima-altaan ja rannan väliä, Pauliina kertoo.

Lue myös: Uuh! Niko Nousiaisella sutinaa tv-seksipommin kanssa – tyrmäävä kuva kaunottaresta! 

Pauliina erosi Love Islandista tutun Samin kanssa reilu vuosi sitten, jonka jälkeen hän hyppäsi Tinder-deittisovelluksen ihmeelliseen maailmaan. Sitä ennen hänellä roihahti rakkauden liekki Love Island -ohjelmassa Ville Toivosen kanssa. Suhde ei lopulta kestänyt kuin kuukauden. 

Juttua korjattu 30.6.2022. Korjattu Villen sukunimi.