fbq
Kotimaa
29.11.2022 11:06
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Laura Haimila
Laura Haimila järkyttyi: "Olen surun murtama"
Kotimaa
29.11.2022 11:06
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Toimittaja Laura Haimila, 34, kertoo sosiaalisessa mediassa suuresta surustaan.

Laura on joutunut jättämään eilen maanantaina hyvästit lemmikkiystävälleen Irmalle. Ranskanbulldoggi Irma kuoli Lauran mukaan yllättäen tulleeseen kipuisaan vaivaan.

Tästä viikosta tuli yllättäen hyvin musta, surullinen ja lohduton. Irmu, Irmeli, Immu, Iima, rakas pieni mutanttini lähti valoon. Olen surun murtama ja aivan järkyttynyt, Laura kirjoittaa tuoreessa Instagram-päivityksessään.

Lue myös: Hiljattain eronnut Laura Haimila avautuu mielenterveydestään: "Elämä on heittänyt tässä välissä häränpyllyä"

Laura on julkaissut tekstinsä oheen kuvakarusellin, jossa Irma poseeraa erilaisissa yhteyksissä niin omistajansa syleilyssä kuin viimeisinä hetkinään eläinlääkärin vastaanotolla.

Lauran mukaan Irma ei ehtinyt kärsimään kauaa ennen poismenoaan.

Sunnuntaina se vielä istui kummilapseni vetämän pulkan kyydissä seurakunnan puurohetkessä, ja vain vuorokautta myöhemmin lääkäri sanoi, ettei toivoa enää ole. Siinä hetkessä minun silmissä pimeni ja sydän murtui, Laura kuvailee.

Irma saapui Lauran elämään jo pentuna ja ehti viettää toimittajan rinnalla lähes 13 vuotta. Koira tuli tunnetuksi myös Lauran someseuraajille ja ystäville.

Irma oli mun mukana kaikkialla, ja ehdittiin kokea aivan riittävästi kaikenlaista. Viimeiseksi muistoksi jää Irman silmistä tulleet kyyneleet, kun sanoin hyvästit ja kiitin pussaamalla päätä.

Lauran kollegat ja muut julkisuudesta tutut henkilöt ovat ottaneet päivityksen kommenttikentässä osaa Lauran suureen suruun.

Voi ystävä rakas. Olen niin pahoillani. Niin surullista, Maria Veitola kirjoittaa.

Oon niin pahoillani, syvimmät osanotot, Alma Hätönen suree.

Myös juontaja Anni Hautala on kommentoinut suru-uutista.

Voi osanottoni! Irma, Anni kirjoittaa särkyneen sydänemojin kera.

Lue myös: Radiojuontaja Laura Haimila ja näyttelijä Fanni Noroila: Ero!

Laura on kokenut lyhyen ajan sisällä myös toisenlaisen menetyksen erottuaan kumppanistaan viime kesänä. Laura kertoi erouutisesta elokuussa.

Laura ja näyttelijä Fanni Noroila ehtivät seurustella noin parin vuoden ajan.