fbq
Kotimaa
01.12.2022 07:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Chisu
Laulaja Chisun isä on kuollut
Kotimaa
01.12.2022 07:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Laulaja Chisua (Christel Roosberg, o.s. Sundberg), 40, on kohdannut suuri menetys.

Hän kertoi myöhään eilen illalla Instagram-tilillään, että hänen rakas isänsä Gary Sundberg on nukkunut pois tiistaina 29.11.

- Rakkaat. Minun sekä neljän veljeni isä menehtyi eilen illalla. Meidän lisäksi häntä jäi kaipaamaan hänen elämänkumppaninsa perheineen, lastenlapset, sukulaiset ja monet ystävät.

Sundberg menehtyi 81 vuoden iässä. Hänet tunnettiin entisena jalkapalloilijana, ja hän oli pelipaikaltaan hyökkääjä. Hän pelasi HIFKissä 60-luvulla ja myöhemmin toimi urheiluseuran järjestötehtävissä sekä taloudellisena tukijana.

Chisu luonnehtii julkaisussaan isäänsä seikkaililjaksi. Hän kertoi lapsille ihmeellisiä tarinoita, opetti hakkaamaan saunapuut ja tekemään takkaan tulen. Jäähyväiskeikkojaan Helsingin Tavastia-klubilla tekevä artisti koki vaikeaksi nousta lavalla eilen. Hän haluaa kiittää sekä yleisöä että tiimiään tuesta keikalla ja surun keskellä.

- En halunnut perua, koska tiedän että Pappe/Gary/Faija olisi ollut että ”Chisu, älä stressaa - sit ku mä kuolen ni pidätte ISOT juhlat”. Ja tänään me pidimme. Omistin ja omistan tämän illan keikan isälle - tietenkin, Chisu kirjoitti.

Laulaja on onnellinen, että hänen isänsä näki tyttärensä maanantaisen keikan. 

- En ehtinyt jutella hänen kanssaan sen jälkeen. Se oli meidän viimeinen kohtaaminen. Kauniin siitä teki sen, että viimeiset sanat hänelle sain laulaa Lähtö -kappaleen tahtiin, hän päättää kirjoituksen ja on liittänyt päivitykseensä vuoden 2009 Lähtö-kappaleensa sanat.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »