fbq
Kotimaa
05.01.2022 07:39
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Jenna Välikangas ja Kurre Westerlund
Kurre Westerlund hemmottelee Aikakone-rakastaan – kuvat Las Vegasin lemmenlomalta Seiskassa!
Kotimaa
05.01.2022 07:39
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Aikakone-yhtyeestä tutulle Jenna Välikankaalle, 34, joulu koitti aikaisin. Hänen laulajarakkaansa Kurre Westerlund, 57, paljasti jo syksyllä pariskunnan viettävän vuodenvaihteessa yli kaksi viikkoa Las Vegasissa.

– Myös 18-vuotias Roc-poikani oli jouluun saakka täällä, mutta sen jälkeen nautimme reissusta kahdestaan. En jätä tällä reissulla mitään sattuman varaan, vaan huolehdin siitä, että tästä tulee Jennalle ikimuistoinen kokemus, Kurre sanoo Seiskalle.

– Tunnen kaupungin kuin omat taskuni, sillä tämä on jo 75. vierailuni Vegasissa. En tarvitse edes navigaattoria vuokra-autooni.

Lue myös: Kurre Westerlundin, 57, rakas Jenna Välikangas, 34, on katseita kääntävä pakkaus: ”Mustasukkaisuus kuuluu suhteeseen”

Las Vegas on paljon muutakin kuin neonvaloja kirkuva kasinokatu The Strip. Yötä päivää sykkivä katu on kuitenkin juuri se paikka, jota Kurre esittelee rakkaalleen.

– Luvassa on ehdottomasti hemmottelua ja runsaasti shoppailua. Tiedän Jennan rakastavan ostoksilla käyntiä, ja tarvitsen itsekin uuden amerikkalaisen mikrofonin.

Lue lisää ja katso kuvat pariskunnan lemmenlomalta keskiviikkona ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!