fbq
Kotimaa
20.01.2022 08:45
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan toimitus
Joalin Loukamaa
Kuin rock-tähti! Tyyliniekka Julian Riikonen julkaisi kuvasarjan – Joalin-kullalta tyhjentävä kommentti
Kotimaa
20.01.2022 08:45
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan toimitus

Tanssija-laulaja Joalin Loukamaan poikaystävänäkin tunnettu valokuvaaja Julian Riikonen julkaisi kolmen kuvan sarjan Instagram-tilillään. Ensimmäisessä kuvassa Julian poseeraa tuolilla asennetta huokuen kuin rock-tähti konsanaan.

Loput kaksi peilin kautta napattua otosta jatkavat samaa teemaa. Runsaasti tykkäyksiä saanut julkaisu on täyttynyt kommenteista, joiden etupäässä komeilee Joalin-kullan jättämä kommentti.

Joalin on kertonut oman mielipiteensä kuvista kahdella kuolaa valuvalla emojilla, jota käytetään usein silloin, kun halutaan ilmaista viehätystä toista kohtaan.
Monet muutkin kommentoijat ovat haltioissaan Julianin tyylikkäästä lookista.

Joalinin ja Julianin liikkeitä on seurattu Seiskassa säännöllisesti. Viimeksi kerroimme tammikuun alussa, kuinka toistensa seurassa viihtyvä parivaljakko seikkaili ihanissa Italian maisemissa. Matkakuvissa Joalin lähetti lentosuukkoja seuraajilleen, ja postasipa hän myös kuvan Julianista pizzan kimpussa.

Lue myös: Ihana rakkausloma! Joalin Loukamaa ja Julian-kulta romanttisina Italiassa - "Mennään heti naimisiin"

Kyyhkyläisten läheisistä väleistä ehdittiin jo supista pitkään, kunnes Joalin viimein julkaisi pusukuvan Julianin kanssa viime lokakuun lopussa. Seuraajat hullaantuivat postauksesta, sillä kyseessä oli heidän ensimmäinen yhteiskuvansa. Instagramin tarinaosiossa Julian tosin oli jo tuttu näky Joalinin seuraajille.

Lue myös: Vihdoinkin! Joalin Loukamaa julkaisi ihanan pusukuvan Julian Riikosen kanssa: "Söpöläiset"

Viime kesänä maailmantähti Joalin oli Seiskan haastattelussa, kun hän täytti 20 vuotta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »