fbq
Kotimaa
26.01.2022 14:25
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Sara Sieppi.
Sara Sieppi jakoi yllättävän kuvan arkiaamustaan - jäätävät maisemat kylmettävät katselijankin
Kotimaa
26.01.2022 14:25
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Somevaikuttaja ja vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, 30, on jälleen ilahduttanut yli 220 000:ta Instagram-seuraajaansa. Torniolainen tuuttasi tänään (26.1.) julki kuvan, jossa viettelee hyisissä tunnelmissa kuin kotimainen versio Afroditesta.

Voisko jokainen arkiaamu näyttää tältä? Sara kysyy kuvatekstissä lumisella laiturilla poseeratessaan. Otoksessa vallitseekin ilmeinen paradoksi:

Toisaalta tammikuisen arkipäivän hyytävyys saa ihokarvat nousemaan pystyyn. Samaan aikaan kuvassa on kuitenkin tulikuumat tunnelmat, kiitos Saran klassisen kokovartalouimapuvun sekä aistikkaan poseerauksen, joka saa metrin paksuisen merijäänkin vavahtelemaan.

Lue myös: Tv-ohjelma: Sara Sieppi avoimena burn outista, sydänvioista ja univaikeuksista: ”Työstä tuli pakkopullaa”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Saiko hyisen kylvetyksen?

Uikkareissa kekkuloiva Sara on tägännyt kuvauspaikaksi Furuvikin rantasaunan Itä-Helsingissä, jossa lämpötila huitelee tällä hetkellä nollan tietämillä. Meriveden lämpötila on puolestaan asteen verran pakkasen puolella.

Lue myös: Shokkipaljastus lähipiiristä: Sara Siepin ja Alisa-siskon välit viilenivät – somekaunottaren yllätysratkaisu herätti spekulaatiot

Jos Sara on siis somettamiseltaan ehtinyt tai uskaltautunut laiturilta myös veteen asti, missikaunotar on varmuudella saanut virkistävän kylvetyksen.

Kävitkö uimassa? someseuraajat ovatkin jo udelleet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Menetti avantoneitsyytensä

Voisi kuvitella, ettei Tornion tyttö pelkää kylmää, onhan siellä päin Lappia totuttu Perämeren viimaan. Sarapa onkin tutustunut avantouinnin saloihin vasta verrattain hiljattain.

Ilta-Sanomat julkaisi talvella 2016 artikkelin, jossa Sara menetti avantoneitsyytensä. Tyrmäävän tummaverikön ilme oli tuolloin näkemisen arvoinen, kun hän pulahti ensi kertaa elämässään jääkylmään veteen.

Lue lisää: Sara Siepin ja Sabina Särkän kymmenen vuoden ystävyys katkolla - näin Sabina kommentoi väitettyä välirikkoa

Tää on ihan sikajäistä, Sieppi kirkaisi välittömästi varpaiden koskettaessa vettä IS:n mukaan.

Ensijärkytyksestä toivuttuaan Sara on mitä ilmeisimmin tykästynyt avantohommiin. Helsinkiläistynyt somevaikuttaja on julkaissut useasti itsestään materiaalia astelemassa hyiseen veteen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »