fbq
Kotimaa
11.03.2022 12:31
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Hjallis Harkimo.
Kovassa tikissä! Hjallis Harkimo palkkasi personal trainerin ja karisti heti kiloja – uskoisitko tätä miestä 68-vuotiaaksi?
Kotimaa
11.03.2022 12:31
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Liikemies ja poliitikko Hjallis Harkimo, 68, piipahti torstai-iltana (10.3.) EHO-hierontaputiikin avajaisissa Helsingin Töölössä. Liike Nytin eduskuntaryhmän puheenjohtajan poika Joel Harkimo on mukana kyseisessä hierontabisneksessä.

– Olen kolmesti käynyt täällä hieronnassa. Hyvä konseptihan tämä on, Hjallis kuittaa Seiskalle.

– Jollella ja Jannilla (Hussi) on hyvä markkinointikoneisto. He ovat tehneet bisnestä ennenkin, joten uskon heidän onnistuvan tosi hyvin.

Lue myös: Hulvaton tilanne Töölössä! Joel Harkimo jysäytti Seiskalle suorat sanat – vieressä seisseen Janni Hussin silmät suurenivat: ”Aijaa?”

Leena Harkimo, Janni Hussi, Joel Harkimo & Hjallis Harkimo kuvattuna EHO-hierontaputiikin avajaisissa Helsingin Eteläisellä Hesperiankadulla.
Leena Harkimo, Janni Hussi, Joel Harkimo & Hjallis Harkimo kuvattuna EHO-hierontaputiikin avajaisissa Helsingin Eteläisellä Hesperiankadulla.

Karisti heti kiloja

Hjallis näytti silminnähden hyvinvoivalta tyköistuvassa puvussaan. Kansanedustaja vahvisti näköhavainnot oikeiksi ja paljasti hurahtaneensa kuntoiluun.

Lue myös: ”Voiko hierontapaikan avajaisiin laittaa tällaisen asun?” – Missikaunotar Sonja Länsivuori pelmahti Janni Hussin putiikkiin henkäyksen ohuessa puserossa

– Olen aloittanut oikein kunnolla kuntoilun. Käyn pari kolme kertaa viikossa salilla ja vähintään saman verran juoksulenkeillä. Viime viikollakin kävin kuusi kertaa.

– Vähän reilu kuukausi on jo takana, ja kyllä se tuntuu heti kropassa. Pari kiloa on lähtenyt ja kunto on noussut aika nopeasti, Hjallis kertoo.

Kovassa tikissä. Personal trainerin palkannut Hjallis kertoi karistanensa pari kiloa vain muutamassa viikossa.
Kovassa tikissä. Personal trainerin palkannut Hjallis kertoi karistaneensa pari kiloa vain muutamassa viikossa.

Palkkasi personal trainerin

Hikoiluun hurahtanut Hjallis paljastaa myös palkanneensa itselleen personal trainerin. On ollut kuulemma pakko.

– En mä mitenkään pystyisi enkä edes osaisi nostella niitä painoja itse. Pakko siinä on olla joku auttamassa. Muutenhan siitä ei ole mitään hyötyä, jos ne liikkeet tekee väärin.

Lue myös: Tältä Leena Harkimo, 58, näyttää nykyään – kertoi huolestaan 21-vuotiaasta Leo Harkimosta: ”Kun nuorimmainen on armeijassa…”

Liikunta-ammattilaiselle maksaminen on Hjalliksen mielestä kuin pistäisi rahaa pankkiin.

– On se tietysti. Siitä tulee hyvä fiilis ja jälkeenpäin tosi kiva olo. Ja kun sitä on vähän aikaa tehnyt, sitten sitä haluaa tehdä koko ajan. Se on ihan sairaan vaikeaa aluksi, mutta sitten siihen pääsee sisään.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »