fbq
Kotimaa
22.01.2022 15:28
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Paavo Väyrynen
Konkaripoliitikolle sattuu ja tapahtuu! Paavo Väyrynen onnettomuudessa: ”Tietysti oli omaa huolimattomuuttani”
Kotimaa
22.01.2022 15:28
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Legendaarinen poliitikko Paavo Väyrynen, 75, (kesk.) on kampanjoinut viime aikoina Pohjois-Suomessa aluevaaleihin liittyen. Teflonpintaisena kestopoliitikkona tunnettu Paavo ei useinkaan pahemmin nöyristele tai kerro tehneensä virheitä.

Tällä kertaa tilanne on kuitenkin toinen. Hän nimittäin myöntää ajaneensa ojaan, kun hän oli tänään lauantaina (22.1.) ajellut Rovaniemelle vaalityötä tekemään. Asiasta Paavo kertoo Facebook-sivuillaan.


- Viimeisenä kampanjapäivänä sattui ja tapahtui. Tie oli aurattu vähän leveäksi ja tietysti oli omaa huolimattomuuttani, että vaaliauto suistui ojaan. Samoin kävi ystävälliselle autoilijalle, joka pysähtyi auttamaan.
Ehdin kuitenkin kampanjoida myös Rovaniemellä. Lordi-aukiolla oli mukavasti väkeä paikalla. Huomenna on vaalipäivä, muistakaahan äänestää
, Paavo kirjoittaa.


Tarina ei kerro, että millä kulkuvälineellä Paavo lopulta pääsi Rovaniemelle. Miehen kannattajat kuitenkin vaikuttuivat selkeästi tämän kertomuksesta. He nimittäin vertaavat Facebookissa Paavoa esimerkiksi Feeniks-lintuun ja ikonisesta kaatumisestaan tunnettuun juoksijalegenda Lasse Vireniin

Kohtasivat Jetin kanssa

Viime lokakuussa Seiska uutisoi niin ikään aluevaaleissa ehdolla olevan Jethro "Jeti" Rostedtin (liik.) ja Paavon kohtaamisesta Keminmaalla.

Näin vanhaksi piti mun ja Väyrysen Paavon elää, ennen kuin kohdattiin. Olen täällä Keminmaalla tarkistamassa Paavon tiluksia, tarkemmin sanottuna Pohjanrantaa, jossa vanhainkodista on muutettu hotelli. Mediapelistä ei nyt siis ole kysymys ja joskus kahdesta vaihtoehdosta voidaan valita se kolmas, Jeti kirjoitti tuolloin.

Lue myös: Jethro Rostedt kohtasi vihdoin suomalaisen presidentti- ja mediapelin legendan: "Näin vanhaksi piti elää...."

Tilaa Seiskan uutiskirje! »