fbq
Kotimaa
18.01.2022 19:41
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Aller ja Instagram
Hanna Gullichsen
Äidin suuri hätä: Ruokavaikuttaja Hanna Gullichsenin vauva kiidätettiin sairaalaan
Kotimaa
18.01.2022 19:41
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Aller ja Instagram

Avokadopastallaan koko kansan tuntemaksi noussut ruokavaikuttaja ja kokki Hanna Gullichsen antaa kiitosta Espoon sairaalan lastenosaston henkilökunnalle sosiaalisessa mediassa.

Hannan ja hänen aviomiehensä, juoksuvalmentaja Joonas Laurilan kuopus syntyi joulukuussa. Tänään tiistaina (18.1.) Hanna kertoo Instagram-tilillään tilanteesta, johon ei toivoisi kenenkään vanhemman joutuvan.

- Hanna Gullichsen soittaa 112 ja ristiä kädet hädän tähden. Hetkiä, joihin ei äitinä toivoisi joutuvan. Sanotaan, että pyörremyrskyn keskellä on hiljaista, uskon sen.

Lue myös: Ruokavaikuttaja Hanna Gullichsen sai perheenlisäystä: "Meidän tiimi kasvoi tänään pienellä pojalla"

Koskettavassa kuvapäivityksessä pieni vauva makaa sairaalassa.

Ja kun kahden itkuisen päivän ja kolmen synkän yön jälkeen pirteä pieni potilas katsoo silmiin ja hamuaa rintaa, loksahtaa taas prioriteetit kohdilleen. Millään muulla ei ole merkitystä. Tuo taival selvittiin hoitajien ja lääkäreiden ammattitaidon ja empatian sekä perheen ja ystävien tuen avulla. Ystävät todella ottivat kopin, me ei koskaan päästä kaatumaan. Kiitos, Hanna kirjoittaa.

"Elän mielessäni pelottavia hetkiä uudestaan"

Hanna kertoo Instagramin tarinat-osiossa, ettei aio avata sen enempää pienokaisen sairastelun syitä. Hanna kuitenkin myöntää kirjoituksessaan, että tilanne on aiheuttanut hänessä ahdistuneisuutta ja surua.

- Hengittelen, jotta paniikki ei ota valtaa. Tämä yllätti, sillä pahin on ohi ja pienellä on kaikki hyvin. Sitä ei mieli vielä niele ja elän mielessäni pelottavia hetkiä uudestaan ja uudestaan.

Kuvapäivityksessä Hanna haluaa vielä kiittää sairaalan henkilökuntaa.

Meidät kotiutti sunnuntaina Espoon sairaalan lastenosastolta lääkäri, jonka huumorintaju, läsnäolo ja osaaminen jätti pysyvän jäljen. Jos hän tunnistaa itsensä niin haluaisin vielä välittää isot kiitokset. Hoitajistamme muistan erityisesti Olgan, jonka tilannetaju ja lämpö antoivat potkua toipumiseen. Olemme nyt kotona ja kaikki on hyvin. Valoa kohti (sydän).

Lue myös: Ruokatähti Hanna Gullichsen, 42, on raskaana - neljäs lapsi tulossa: "Yksi pieni rakas vielä"