fbq
Kotimaa
19.10.2020 17:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Tuure Boelius Jooel Vatanen
"Kokeilkaa ensin sitä luojan valitsemaa tekniikkaa" - kuntosaliyrittäjä Jooel Vatasen mielipide homoseksuaaleista sai Tuure Boeliuksen raivon valtaan: "Ihan oikeasti, ryhdistäydy!"
Kotimaa
19.10.2020 17:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Laulaja ja tubettaja Tuure Boelius, 19, otti tänään maanantaina kantaa kuntosaliyrittäjä-tubettaja Jooel "PT" Vatasen julkaisuun homoseksuaalisuudesta Instagramissa.

Jooel oli viikonlopun aikana vastannut seuraajiensa kysymyksiin Instagram-videotarinassaan. Yksi kysymyksistä koski sitä, mitä mieltä Jooel on homoseksuaaleista. 

- Hmm... Kaikki puuhatkoon makuuhuoneissaan mitä haluaa, minä en ole sitä tuomitsemaan mutta kokeilkaa nyt ensin sitä luojan valitsemaa tekniikkaa, Jooel kirjoittti Instagram-videotarinassaan vastaukseksi. 

Tuure julkaisi tänään maanantaina kuvan Jooelin videotarinasta, ja kirjoitti napakan tekstin kuntosaliyrittäjän vastauksesta.

- Miten paljon yksi homofobinen kommentti voikaan vaikuttaa mun ajatuksiin kyseisestä ihmisestä, Tuure kirjoitti. 

"Kun ollaan tällaisia saatanan juntteja"

Seuraavissa videotarinoissa Tuure avaa taustaa Jooelin seuraajamäärästä sekä siitä, miten paljon vaikutusvaltaa Jooelilla on somessa. 

- Miten noin vaikutusvaltainen ihminen, joka on varmasti tosi monen nuoren ihmisen esikuva, päätyy herran vuonna 2020 kysymykseen homoista tai homoseksuaalisuudesta, jos hän ajattelee niistä asioista noin? Miten hän on päätynyt siihen, että on ok laittaa noin homofobinen vastaus tohon kysymykseen sadoilletuhansille seuraajille? Tulen vain todella surulliseksi tällaisesta.

- Jotenkin se, kun Vatasen kanava tavoittaa niin monta nuorta, ja kuinka iso merkitys sillä olisi, jos hän olisi vaikka vastannut, että se on ihan sama millainen olet. Olet hyvä just tuollaisena. Sillä olisi ihan älytön merkitys. Voisi auttaa minkä tahansa ikäistä tyyppiä olemaan oma itsensä.

Tuure laukoi suoraan mielipiteensä Jooelin kommenteista. 

- Mutta ei, kun ollaan tällaisia saatanan juntteja ja puhutaan homofobisia... Ihan oikeasti, ryhdistäydy!

- Kun kysytään mielipidettä homoseksuaaleista, ja vastataan siihen noin. Homoseksuaalisuus on muutakin kuin vain seksiä, ihan muuten vaan tiedoksi. 

Tuure huomautti myös Jooelin aiemmista kirjoituksista Instagramissa. Julkaisun tekstissä Jooel on kirjoittanut siitä, miten hän arvostaa ihmisten aitoutta.

- Mitä koskaan teetkään niin tee se omana itsenäsi, ilman roolia. Aitous on piirre, jota ihmisessä arvostan yli muiden! Ollaan just sellaisia kuin ollaan, Jooel oli kirjoittanut julkaisuun.

- Elä niinku opetat, Tuure huomautti omassa julkaisussaan Jooelin kirjoituksia. 

Suosittu tubettaja

Jooelilla on yli 90 000 seuraajaa Instagramissa ja Youtuben puolella yli 118 000 tilaajaa. Mies palkittiin tänä vuonna Creator Awards Finland -gaalassa vuoden yrittäjäksi sekä yleisön suosikiksi yli 35 000 äänellä. Lisäksi hän on vieraillut myös muun muassa MTV3:n Posse-ohjelmassa.

Jooelin mielipidekirjoitukset ovat aiemmin herättäneet huomiota somessa. 

Lue myös: PT aloitti raskauskilosodan: Universumin p**kin selitys, älkää tyhmät syökö kahden edestä!

Jooelin Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jooel Vatanen (@ptvatanen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jooel Vatanen (@ptvatanen) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jooel Vatanen (@ptvatanen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jooel Vatanen (@ptvatanen) on

Tilaa Seiskan uutiskirje! »