fbq
Kotimaa
29.12.2021 16:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Susanna Juntula
Kohdunkaulansyöpää sairastanut ex-missi Susanna Juntunen on raskaana: Olo on epätodellinen
Kotimaa
29.12.2021 16:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Miss Suomi 2008 -kisoissa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Susanna Juntunen (o.s. Mustajärvi) odottaa toista lastaan.

Susanna kertoi ilouutisesta tänään keskiviikkona (29.12.) Instagram-tilillään. 

– Olo on epätodellinen. Tuntuu kuin olisin herännyt painajaisunesta. Ja samalla nousee iso huoli ja pelko menettämisestä. Mitä jos tämä onni viedäänkin pois?! Uskallanko iloita ja juhlia tätä ihmettä? Uskallanko kertoa?

Susanna on avoimesti kertonut sairastuneensa vuosi sitten kohdunkaulansyöpään. Parivuotiaan lapsen äiti on ollut avoin myös koeputkihedelmöityshoidoistaan, sillä Susanna on yrittänyt saada miehensä kanssa toista lasta.

– Lapsettomuushoidot ovat raskaita fyysisesti, mutta erityisesti ne ovat henkisesti hyvin kuormittavia. Siitä syystä monet kaipaavatkin läsnäolevaa kohtaamista sekä kuulluksi tulemisen kokemusta omien tunteiden ja kokemusten kanssa kun elämää mullistaa lapsihaave, lapsettomuushoidot tai keskenmenokokemus, Susanna kirjoittaa Instagram-tilillään.

Hyvinvointivalmentajana työskentelevä Susanna kertoo raskauden olevan kuitenkin maailman paras joululahja.

– MUTTA totta kai haluan olla rohkeasti onnellinen tässä hetkessä. Tämä on vihdoin TOTTA! Surraan sit, jos sen hetki tulee - ei etukäteen kannata. Nyt kuitenkin kaikki on todella hyvin ja toivon koko sydämestäni, että kaikki menee juuri niin loppuun asti!

arkistokuva
Arkistokuva vuodelta 2008: Kuvassa vasemmalta toinen perintöprinsessa Jaana Taanila, Miss Suomi 2008 Satu Tuomisto ja ensimmäinen perintöprinsessa Susanna Mustajärvi (nykyisin Juntunen).
Tilaa Seiskan uutiskirje! »