fbq
Kotimaa
29.11.2022 17:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Kimmo Vehviläinen
Kimmo Vehviläisen pikkujoulut jatkuvat samoissa vaatteissa: ”Ja ihan vähän kännissä”
Kotimaa
29.11.2022 17:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen juhli viime viikonloppuna Bauer Median pikkujouluissa. Hän aloittaa pian juontamisen Radio Novan aamuohjelmassa. Kimmo korvaa ohjelman jättävän Aki Linnanahteen, jonka viimeinen lähetys kuullaan huomenna keskiviikkona (30.11.). Novan aamussa jatkaa tuttuun tapaan Minna Kuukka.

Kimmo julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään mainion kuvan pikkujoulutunnelmista. Otoksessa Kimmolla on aurinkolasit silmillään. Hänen kainaloissaan nähdään Novalla niin ikään juontavat Suvi Hartlin ja Niina Backman.

Lue myös: Kimmo Vehviläiseltä todellinen luksuslahja lapselleen: ”Like never before”

Eilen maanantaina (28.11.) Kimmo julkaisi Instagramissa hauskan kuvan, jossa hän esiintyy samassa asussa kuin pikkujouluissa.

- Oli kyllä niin kivat pikkujoulut, että päätin olla vielä tänäänkin näissä vaatteissa. Ja ihan vähän kännissä, Kimmo kirjoittaa.

Lue myös: Juontaja Kimmo Vehviläinen nollaa aivonsa Big Brotherin jälkeen: Linnoittaudun mökille ja suljen uutiskanavat!

Hänen päivitystään ovat kommentoineet muun muassa Arttu Lindeman, Mari Valosaari ja Esko Eerikäinen. Esko juontaa Radio Novan iltapäivälähetystä yhdessä edellä mainitun Suvin kanssa. 

Etkö sinä ole ollut koko marraskuun tossa asussa ja kännissä? Näin mä ymmärsin. Nyt koneet alas, kohta duuniin, Esko veistelee kommenteissa.

- No, ei nää niin hienot vaatteet oo kuin sun Ed Hardy -takki, Kimmo kuittaa Eskolle.

Lue myös: Ryysti naisseurassa! Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen nautti kesästä – kuva!