fbq
Kotimaa
16.05.2022 10:22
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
minttu räikkönen, rianna räikkönen
Näin suloiselta Kimi ja Minttu Räikkösen tytär näyttää nyt - katso kuvat hulppeista synttärijuhlista
Kotimaa
16.05.2022 10:22
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Entinen F1-kuski Kimi Räikkönen ja vaimonsa Minttu Räikkönen ovat järjestäneet kuopukselleen hulppeat viisivuotissyntymäpäivät. Rianna juhli merkkipäiväänsä upeilla Disneyn Frozen-teemaisilla juhlilla.

- Onnekkainta viisivuotissyntymäpäivää meidän hauskalle, pelottomalle ja villille pikkuprinsessalle. Rakastamme sinua tosi paljon, Minttu kirjoittaa Instagramissa.

Mintun julkaisemissa kuvissa näkyy valtava Frozen-valokuvausseinä ja monenlaista Frozen-härpäkettä sekä ilmapallorykelmiä. Kokonaisuuteen kuuluu muun muassa isot pahviset Anna ja Elsa, Sven-porofiguuri sekä koristekakku, jonka päällä istuu Olaf-lumiukko. Vaaleanpunaisten tasojen päällä on paljon pieniä Frozen-koristeisia paketteja. Taustalla näkyy myös kakkutikkareita.

Lue myös: Muistatko? Kimi Räikkönen iski Seiskan tähtityön ja häröili gorillana – tässä ovat F1-tähden mehevimmät kohut!

Synttärisankari poseeraa kuvissa vaaleanpunaisessa röyhelömekossa, prinsessan tiarassa ja rihkamakoruissa. Myös seitsemänvuotias isoveli Robin ilakoi kuvissa pikkusiskonsa kanssa. Yhdessä kuvassa Robin on kaapannut siskonsa syliinsä.

Minttu on julkaissut myös perhekuvan Frozen-seinän edessä. Hän poseeraa puhvihihaisessa minimekossa, ja Kimi on valinnut ylleen 1970-lukua henkivän värikkään kauluspaidan.

Kuvista ei jää epäselväksi, kuka Frozen-elokuvan hahmo on Riannan lemppari. Kuvasarjan viimeisessä kuvassa Rianna on pukeutunut Elsaksi. Päivänsankari hymyilee sinisessä, strassikoristeisessa mekossa.

Riannalle on tulvinut paljon syntymäpäiväonnitteluita.

Lue myös: Minttu ja Kimi Räikkönen ovat lapsineen vihdoin Suomessa! Kuvat

Tilaa Seiskan uutiskirje! »